Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 19 09:46 | London, Apr 19 07:46 | New York, Apr 19 03:46
Shanghai, Apr 19 15:46 | Tokyo, Apr 19 16:46 | Sydney, Apr 19 18:46

"Український Медіа Холдинг" хоче продати 25-30% на IPO

"Український Медіа Холдинг" хоче продати 25-30% на IPO




29 квітня 2011 в 09:20 - Роман Зайцев


"Український Медіа Холдинг" хоче продати 25-30% на IPO

"Український Медіа Холдинг" планує розмістити близько 25-30% акцій в ході первинного публічного розміщення акцій.



IPO може відбутися в 2012-2013 роках, повідомив перший віце-президент УМХ Григорій Шверк в ході зустрічі з аналітиками і журналістами в Києві в четвер, передає "Інтерфакс-Україна".

"Це питання обговорюється. Ще точно не відомо, але, думаю, 25-30%", - сказав він.

За словами Шверка, капіталізація холдингу на 2008 рік оцінювалася 300 мільйонів доларів. "Багато чого змінилося, але, зараз ця цифра точно не менше", - зазначив перший віце-президент УМХ.

За його словами, в даний час частка міноритарних акціонерів в активах УМХ становить більше 20%.

"Український Медіа Холдинг" - міжнародна диверсифікована мультимедійна компанія.

У портфель інтернет-проектів УМХ входить 32,5% одного з найбільших українських порталів i.ua, спортивні сайти football.ua, iSport.ua, новинні портали kp.ua, focus.ua, aif.ua, портал про бізнес і фінанси dengi.ua, мережа соціальної журналістики HighWay.

До складу УМХ входить група компаній "УМХ" і видавничий будинок "Популярна преса", керуючий бізнесом у Росії, Казахстані та Білорусії.

У цілому УМХ управляє 45 медіапроектами, в тому числі українськими журналами "Гроші", "Фокус", "Футбол", "Теленеделя", газетами "Комсомольська правда в Україні" та "Аргументи і Факти в Україні", інтернет-проектами football.ua, "Хайвей", порталом i.ua.

У Росії холдинг видає журнали "Теленеделя", "Футбол", "Успіхи і поразки".

Холдинг також володіє роздрібною мережею газетних торгових точок "Твоя преса" та двома друкарнями в Києві і Українці.

У список діючих радіопроектів холдингу входять радіостанції "Авторадіо", "Європа плюс Україна", "Радіо "Алла", "Джем FM".

"Український Медіа Холдинг" хоче продати 25-30% на IPO


Новини Статті Аналітика
Провідний виробник акумуляторів в Україні встановив ціну акцій у ході IPO Провідний виробник акумуляторів в Україні встановив ціну акцій у ході IPO 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Організатори IPO Яндекса викупили більш ніж п’ять мільйонів акцій Організатори IPO Яндекса викупили більш ніж п’ять мільйонів акцій Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Іспанія вийде на IPO в рамках загальної програми приватизації для скорочення дефіциту бюджету Іспанія вийде на IPO в рамках загальної програми приватизації для скорочення дефіциту бюджету Деякі поради інвестору Деякі поради інвестору Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
"Яндекс" на IPO за день подорожчав на 40% Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Yandex підтвердив ціну розміщення 25 доларів за акцію в рамках IPO на біржі Nasdaq Yandex підтвердив ціну розміщення 25 доларів за акцію в рамках IPO на біржі Nasdaq Венчурний капітал як джерело інноваційних процесів в системі безпеки підприємництва Венчурний капітал як джерело інноваційних процесів в системі безпеки підприємництва I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті