Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 19:40 | London, Apr 25 17:40 | New York, Apr 25 13:40
Shanghai, Apr 26 01:40 | Tokyo, Apr 26 02:40 | Sydney, Apr 26 04:40

"Смарт-холдинг" хоче консолідувати кілька ліцензій на нафтогазові активи

"Смарт-холдинг" хоче консолідувати кілька ліцензій на нафтогазові активи




8 лютого 2011 в 16:31 - Роман Зайцев


"Смарт-холдинг" хоче консолідувати кілька ліцензій на нафтогазові активи

Група компаній "Смарт-холдинг" не володіє нафтогазовими активами, але розглядає можливість консолідації кількох ліцензій.



Про це заявив перший заступник гендиректора з розвитку та управління активами "Смарт-холдингу" Олексій Тимофєєв в інтерв‘ю "Комерсант-Україна".

"На сьогоднішній день ми не володіємо такими активами, але розглядаємо можливість консолідації кількох ліцензій. В Україні з близько 450 виданих дозволів на видобуток нафти і газу понад 120 перебувають у приватних руках. Але поки нашу основну увагу зосереджено на Regal Petroleum. Це має бути наш вхід в ринок", - підкреслив О.Тимофєєв.

Крім того, за його словами, компанія розглядає активи як у України, так і в країнах СНД, а також далекому зарубіжжі.

Також топ-менеджер відзначив, що на першому етапі "Смарт-холдинг" планує вкладати переважно власні кошти в розвиток активів.
"На першому етапі ми будемо вкладати переважно власні кошти. Але надалі будемо виходити з вартості фінансового ресурсу, який буде нам доступний через той чи інший інструмент. Це можуть бути банківське фінансування, випуск облігацій та інші інструменти", - сказав О.Тимофєєв.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що група компаній "Смарт-холдинг" зробила нову пропозицію про покупку частини акцій британської нафтогазової компанії Regal Petroleum plc за ціною 0,38 фунтів стерлінгів за акцію.

Відповідно до офіційно опублікованого пропозицією, Energees Management готова викупити 70% акцій Regal Petroleum (224 млн 446 тис. 485 акцій) за ціною 0,38 фунтів стерлінгів за акцію. Загальна сума пропозиції оцінена в 85,3 млн фунтів стерлінгів за вказану кількість акцій або 121,8 млн фунтів із розрахунку загальної акціонерного капіталу компанії.

Інвестиційна діяльність групи компаній "Смарт-холдинг" сфокусована на вкладеннях в Україні, країни СНД і Європи. Найбільшою інвестицією Групи є 25% міжнародної вертикально-інтегрованої гірничо-металургійної групи "Метінвест", яка об‘єднує 27 підприємств в Україні, Європі та США.

Головний офіс групи компаній "Смарт-холдинг" розташований в Києві.

"Смарт-холдинг" хоче консолідувати кілька ліцензій на нафтогазові активи


Новини Статті Аналітика
"Смарт-холдинг" готується придбати підприємство "Укргазвидобуток" Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: перебіг торгів Україна: перебіг торгів
Італійцям продадуть ліцензії на видобуток газу в Україні Італійцям продадуть ліцензії на видобуток газу в Україні Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Огляд українських ринків за 01.02.2011. Ринок консолідується Огляд українських ринків за 01.02.2011. Ринок консолідується
До ради директорів Regal Petroleum увійшли люди Новінського До ради директорів Regal Petroleum увійшли люди Новінського Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
У Китаї закриють близько 50% молочних ферм через відсутність нових ліцензій У Китаї закриють близько 50% молочних ферм через відсутність нових ліцензій У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
НКРЕ хоче спростити процедуру переоформлення ліцензій НКРЕ хоче спростити процедуру переоформлення ліцензій Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті