Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 18:53 | London, Apr 25 16:53 | New York, Apr 25 12:53
Shanghai, Apr 26 00:53 | Tokyo, Apr 26 01:53 | Sydney, Apr 26 03:53

"Северсталь" купить канадську Sacre-Coeur Minerals

"Северсталь" купить канадську Sacre-Coeur Minerals




23 вересня 2010 в 12:06 - Христина


"Северсталь" купить канадську Sacre-Coeur Minerals

Одна з найбільших сталевих компаній Росії "Северсталь" домовилася про придбання канадської золотодобувної компанії Sacre-Coeur Minerals Ltd, що має частку в родовищах золота в Гайані, повідомила канадська компанія.  



"Северсталь", що вже має частку в Sacre-Coeur, придбає всі інші акції по 1,60 канадського долара за акцію, що є премією в 43 відсотка до ціни закриття вівторка на венчурні біржі Торонто. Таким чином Sacre-Coeur оцінена в 65 мільйонів канадських доларів.

 Sacre-Coeur не повідомила, яка частка належить "Северсталі" зараз. Для здійснення угоди потрібно успішне завершення комплексної юридичної оцінки і схвалення двох третин акціонерів канадської компанії. Збори акціонерів намічено на листопад.

 У випадку, якщо угода зірветься з вини Sacre-Coeur, вона виплатить "Северсталі" відступні в розмірі 2,75 мільйона канадських доларів.

Sacre-Coeur має частку в родовищах в Гайані площею близько 1.000 квадратних кілометрів.

 У цьому році "Северсталь" планує провести IPO золотодобувного підрозділи в Лондоні, оцінюючи його в $4 мільярди.

 

"Северсталь" купить канадську Sacre-Coeur Minerals


Новини Статті Аналітика
Росія з Україною можуть об’єднати авіаактиви Росія з Україною можуть об’єднати авіаактиви "ОАК-Антонов" можуть передати виробничі активи авіабудівних підприємств Росії та Україні Огляд ринків Американського континенту за 17.03.2011. Привид ядерної кризи заховався. Огляд ринків Американського континенту за 17.03.2011. Привид ядерної кризи заховався.
Росія може експортувати 20 мільйонів тонн зерна Росія може експортувати 20 мільйонів тонн зерна Білоруські компанії мігрують в Росію і Україну Білоруські компанії мігрують в Росію і Україну Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Провідний виробник акумуляторів в Україні встановив ціну акцій у ході IPO Провідний виробник акумуляторів в Україні встановив ціну акцій у ході IPO Перспективи нафто-газового сектору в Україні Перспективи нафто-газового сектору в Україні ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Росія перегляне ціну газу в обмін на ГТС Росія перегляне ціну газу в обмін на ГТС Потенційні ринки для інвестування Потенційні ринки для інвестування Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Організатори IPO Яндекса викупили більш ніж п’ять мільйонів акцій Організатори IPO Яндекса викупили більш ніж п’ять мільйонів акцій Фонди прямих інвестицій мають шанс реабілітуватися Фонди прямих інвестицій мають шанс реабілітуватися I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті