Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 19 00:43 | London, Apr 18 22:43 | New York, Apr 18 18:43
Shanghai, Apr 19 06:43 | Tokyo, Apr 19 07:43 | Sydney, Apr 19 09:43

"Петропавловськ" знизив обсяг IPO IRC до $249 млн

"Петропавловськ" знизив обсяг IPO IRC до $249 млн




8 жовтня 2010 в 09:43 - Христина


"Петропавловськ" знизив обсяг IPO IRC до $249 млн

IRC Ltd, підрозділ недорогоцінних металів золотодобувної компанії "Петропавловськ", вдвічі скоротила обсяг майбутнього IPO у Гонконзі до $249 мільйонів, згідно з переліком умов, отриманому Reuters в п’ятницю.  



IRC зафіксувало ціну IPO на рівні 1,80 гонконзького долара за акцію, відмовившись від планів продажу вторинних акцій, говориться в документі.

"Компанія скоротила обсяг розміщення, щоб забезпечити успішні торги", - сказало джерело, близьке до угоди, додавши, що книга заявок була перепідписана за новою ціною.

Спочатку компанія планувала отримати до $588 мільйонів при ціновому діапазоні 2,20-3,00 гонконгських долара за акцію. Згідно з переглянутими умовами, IRC планує продати 1,07 мільярда акцій, а не 1,325 мільярда.

Зміна умов стало сюрпризом для ринку, тому що недавні IPO у Гонконзі супроводжувалися високим попитом. Можливо, компанія пішла на це, враховуючи обережне ставлення інвесторів до сировинних компаній, які часто зазнають збитків на етапі становлення через недостатньо розвинуту інфраструктуру або транспорт.

Інвестиційна компанія General Enterprise Management Services (GEMS) і спільне підприємство Cheung Kong (Holdings) Ltd і канадського банку Canadian Imperial Bank of Commerce підписалися на акції IRC на $60 мільйонів, повідомляла IRC раніше.

IRC прогнозує збиток у розмірі не більше $95 мільйонів до кінця 2010 року. Банк UBS, який виступає андеррайтером, прогнозує для компанії чистий прибуток у $168 мільйонів у 2013 році.

Деякі активи компанії розташовані в місцях зі слаборозвиненою інфраструктурою, і IRC доведеться інвестувати в її розвиток, говориться у звіті UBS. Крім того, діяльність компанії залежить від РЖД, а належить державі інфраструктура в Росії недостатньо фінансується останні 15-20 років.

IRC планувала почати торги акціями 14 жовтня, але потім перенесла початок торгів на більш пізній термін. Акції будуть торгуватися під тікером.

 

"Петропавловськ" знизив обсяг IPO IRC до $249 млн


Новини Статті Аналітика
Провідний виробник акумуляторів в Україні встановив ціну акцій у ході IPO Провідний виробник акумуляторів в Україні встановив ціну акцій у ході IPO Деякі поради інвестору Деякі поради інвестору Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Організатори IPO Яндекса викупили більш ніж п’ять мільйонів акцій Організатори IPO Яндекса викупили більш ніж п’ять мільйонів акцій Окремі аспекти правового статусу компанії з управління активами інституту спільного інвестування Окремі аспекти правового статусу компанії з управління активами інституту спільного інвестування ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
"Київвгаз" у 2010 р. отримав майже 40 мільйонів чистого прибутку Стратегії інвестування: сутність і умови реалізації Стратегії інвестування: сутність і умови реалізації Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Іспанія вийде на IPO в рамках загальної програми приватизації для скорочення дефіциту бюджету Іспанія вийде на IPO в рамках загальної програми приватизації для скорочення дефіциту бюджету Розвиток інвестиційної діяльності: стратегії і умови їхньої реалізації Розвиток інвестиційної діяльності: стратегії і умови їхньої реалізації I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
"Яндекс" на IPO за день подорожчав на 40% Інвестиції через ETF (exchange-traded funds) Інвестиції через ETF (exchange-traded funds) I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Біржа – це далекобійна гармата... І на біржі оббирають так, як на війні вбивають, не бачиш навіть – хто обібрав тебе.

А.Капюс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті