Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 19 08:32 | London, Apr 19 06:32 | New York, Apr 19 02:32
Shanghai, Apr 19 14:32 | Tokyo, Apr 19 15:32 | Sydney, Apr 19 17:32

"Метінвест" проводить на "ММК ім. Ілліча" капітальний ремонт міксера

"Метінвест" проводить на "ММК ім. Ілліча" капітальний ремонт міксера




29 березня 2011 в 08:20 - Роман Зайцев


"Метінвест" проводить на "ММК ім. Ілліча" капітальний ремонт міксера

ТОВ "Метінвест холдинг" проводить капітальний ремонт міксера № 3, ємністю 1300 тонн, у киснево-конвертерному цеху (ККЦ) ПАТ "Маріупольський металургійний комбінат ім. Ілліча" (ММК ім. Ілліча). Сума витрат на ремонт орієнтовно складе близько 6 млн грн. Про це повідомляє прес-служба "Метінвест".



Оновлений міксер № 3 забезпечить своєчасну технологічну підготовку рідкого чавуну і його подачу для переробки в сталь, а також вирівнювання його температури і усереднення хімічного складу. При цьому кількість шкідливих включень у розплаві зменшиться на 50 - 60%, це створить умови для вагомої економії дорогих феросплавів.

Капітальний ремонт, розпочатий в середині березня, буде завершений протягом двадцяти шести днів.

Нагадаємо, група "Метінвест" 17 листопада 2010 р. уклала угоду про придбання прав власності на контрольні пакети акцій і стала контролюючим акціонером ПАТ "Маріупольський металургійний комбінат ім. Ілліча".

ПАТ "Маріупольський металургійний комбінат ім. Ілліча" - одне з найбільших підприємств України з повним металургійним циклом виробництва. Підприємство випускає сталевий лист для суднобудування, нафтопровідних, газо- і водопровідних труб, балонів для стислих газів.

"Метінвест" є вертикально інтегрованою гірничодобувної групою компаній. Основними акціонерами "Метінвест" є Група СКМ (75%) і "Смарт-Холдинг" (25%) спільно керуючі компанією.

"Метінвест" проводить на "ММК ім. Ілліча" капітальний ремонт міксера


Новини Статті Аналітика
"Метінвест" інвестує в ГЗК майже 5 мільярдів Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Premarket від інтернет-брокера iTrader Premarket від інтернет-брокера iTrader
Меткомбінат Меткомбінат "Азовсталь" зменшив збиток у 2010 р. на 16% Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Огляд вітчизняного фондового ринку за 04.04.2011 від ІГ Сократ Огляд вітчизняного фондового ринку за 04.04.2011 від ІГ Сократ
Єврооблігації Єврооблігації "Метінвесту" отримали рейтинг Moody’s Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
ММК ім. Ілліча планує витратити майже $100 млн. на добудову ПВП ММК ім. Ілліча планує витратити майже $100 млн. на добудову ПВП У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
ММК ім. Ілліча скорочує витрати коксу ММК ім. Ілліча скорочує витрати коксу Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті