Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 16 19:15 | London, Apr 16 17:15 | New York, Apr 16 13:15
Shanghai, Apr 17 01:15 | Tokyo, Apr 17 02:15 | Sydney, Apr 17 04:15

"Київстар" може стати гравцем номер один на ринку операторів України



29 жовтня 2010 в 15:06 - Христина


"Київстар" може стати гравцем номер один на ринку операторів України

Голова найбільшого оператора мобільного зв'язку України, "Київстар", Ігор Литовченко в інтерв'ю українському тижневику "Корреспондент" розповів про плани його компанії після недавнього об'єднання активів з Beeline.  



Президент "Київстару" пояснив, що зараз український користувач підключений до фіксованого зв‘язку від "Укртелекому", користується Інтернетом від іншої компанії, кабельним ТБ - від третьої, а мобільним телефоном - від четвертої.

Також він повідомив, що за три роки вони планують стати мультисервісним оператором і додав, що компанія має намір дати ринку таку пропозицію, щоб замінити собою ці чотири компанії і стати гравцем номер один на цьому ринку.

Литовченко сказав, що в результаті такого об‘єднання абоненти Beeline отримають доступ до мережі "Київстар" завдяки національному роумінгу, а найближчим часом "Київстар" відкриває роумінг. За його словами, сильною стороною Beeline є фіксований зв‘язок.
 

"Київстар" може стати гравцем номер один на ринку операторів України


Новини Статті Аналітика
Україні прогнозують врожай зернових на рівні 44 млн т. Україні прогнозують врожай зернових на рівні 44 млн т. Деякі поради інвестору Деякі поради інвестору Обзор рынка акций перед открытием дня (15.06.2011) Обзор рынка акций перед открытием дня (15.06.2011)
В Україні набрав чинності закон про спрощення дозвільних процедур в будівництві В Україні набрав чинності закон про спрощення дозвільних процедур в будівництві Окремі аспекти правового статусу компанії з управління активами інституту спільного інвестування Окремі аспекти правового статусу компанії з управління активами інституту спільного інвестування Обзор фондового рынка 02.06.2011_Market review Обзор фондового рынка 02.06.2011_Market review
Посол Німеччини каже, що вступ України до Митного союзу закриє їй двері у ЗВТ Посол Німеччини каже, що вступ України до Митного союзу закриє їй двері у ЗВТ Стратегії інвестування: сутність і умови реалізації Стратегії інвестування: сутність і умови реалізації Обзор рынка акций перед открытием дня (31.05.2011) Обзор рынка акций перед открытием дня (31.05.2011)
Дефіцит держбюджету України за січень-квітень склав 4 млрд грн. Дефіцит держбюджету України за січень-квітень склав 4 млрд грн. Розвиток інвестиційної діяльності: стратегії і умови їхньої реалізації Розвиток інвестиційної діяльності: стратегії і умови їхньої реалізації Обзор рынка акций перед открытием дня (30.05.2011) Обзор рынка акций перед открытием дня (30.05.2011)
Ціни на пальне в Україні зупинили ріст Ціни на пальне в Україні зупинили ріст "ОАК-Антонов" можуть передати виробничі активи авіабудівних підприємств Росії та Україні Обзор рынка акций перед открытием дня (19.05.2011) Обзор рынка акций перед открытием дня (19.05.2011)

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті