Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 20 10:16 | London, Apr 20 08:16 | New York, Apr 20 04:16
Shanghai, Apr 20 16:16 | Tokyo, Apr 20 17:16 | Sydney, Apr 20 19:16

"Кредит-Рейтинг" підтвердив кредитний рейтинг "Концерну "Хлібпром"

"Кредит-Рейтинг" підтвердив кредитний рейтинг "Концерну "Хлібпром"




22 листопада 2010 в 11:10 - Роман Зайцев


"Кредит-Рейтинг" підтвердив кредитний рейтинг "Концерну "Хлібпром"

Рейтингове агентство "Кредит-Рейтинг" підтвердило рейтинг ПАТ "Концерн Хлібпром" і облігацій серії D на рівні "uaВВВ", прогноз "стабільний". Про це повідомляє прес-служба агентства.  



Облігації серії D є іменними процентними звичайними облігаціями, які вільно обертаються, в бездокументарній формі номінальною вартістю 1000 грн кожна. Облігації випущені в кількості 50 000 штук на загальну суму 50 млн грн, терміном обігу 1820 днів, з можливістю дострокового погашення через кожні 364 дні і виплатою процентного доходу через кожний 91 день.

Облігації серії D зареєстровані ДКЦПФР 4 серпня 2006 р. за номером 466/2/06-Т. Національним депозитарієм України їм присвоєно міжнародний код цінних паперів UA 130065AC03.

"Кредит-Рейтинг" підтвердив кредитний рейтинг "Концерну "Хлібпром"


Новини Статті Аналітика
S&P знизило кредитний рейтинг Білорусі S&P знизило кредитний рейтинг Білорусі Цільові облігації у фінансовому механізмі формування житлового фонду Цільові облігації у фінансовому механізмі формування житлового фонду Огляд ринків Американського континенту за 16.03.2011. Ядерна криза. Огляд ринків Американського континенту за 16.03.2011. Ядерна криза.
"Експерт-Рейтинг" присвоїло планованому випуску облігацій "Київхліба" кредитний рейтинг на рівні uaBBB Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Огляд європейських ринків за 16.03.2011. Японська трагедія. Огляд європейських ринків за 16.03.2011. Японська трагедія.
"Кредит-Рейтинг" підвищив кредитний рейтинг облігацій "Придніпровської залізниці" до рівня uaА+ Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Рейтингове агентство Рейтингове агентство "Кредит-Рейтинг" програло суд першої інстанції проти ДКЦПФР Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
"Кредит-Рейтинг" підтвердив рейтинги надійності банківських вкладів У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ти ніколи не вирішиш проблему, якщо думатимеш так само, як ті, хто її створив.

Альберт Ейнштейн
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті