Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 16:06 | London, Apr 25 14:06 | New York, Apr 25 10:06
Shanghai, Apr 25 22:06 | Tokyo, Apr 25 23:06 | Sydney, Apr 26 01:06

"Газпром" зайняв третє місце за прибутком в списку з двох тисяч компаній

"Газпром" зайняв третє місце за прибутком в списку з двох тисяч компаній
Рейтинг: 0
Голосів: 0




24 квітня 2011 в 09:29 - Роман Зайцев


"Газпром" зайняв третє місце за прибутком в списку з двох тисяч компаній

Російський "Газпром" зайняв третє місце за прибутком в списку з двох тисяч найбільших публічних компаній світу за версією журналу Forbes.



У загальному рейтингу, де враховується крім прибутку виручка, розмір активів і ринкова капіталізація, "Газпром" займає 15-у сходинку, передає Lenta.ru.

Згідно з оцінкою видання, прибуток "Газпрому" за минулий рік становив 25,72 мільярда доларів. На першому місці за прибутком опинилася Nestle із прибутком 36,65 мільярда доларів, а на другому - нафтогазова ExxonMobil, яка заробила 30,46 мільярда.

За капіталізацією ExxonMobil посіла перше місце у списку - 407,2 мільярда доларів. За нею ідуть корпорація Apple-324,3 мільярда і китайський нефтагазовий концерн PetroChina - 320,8 мільярда.

Лідером загального рейтингу Forbes другий рік поспіль став американський банк JPMorgan Chase, який за окремими показниками списку не потрапив навіть до першої десятки.

Другу сходинку загального рейтингу зайняв британський банк HSBC, а третю - колишній лідер списку, американська корпорація General Electric.

Найбільше в рейтингу виявилося американських компаній - 536 компаній. На другому місці за кількістю великих корпорацій Японія - 260.

До п‘ятірки також увійшли Китай - 121 компанія, Канада - 67 компаній і Південна Корея - 61 компанія.

У Forbes оцінили сукупну капіталізацію всіх компаній, які потрапили до списку, в 38 трильйонів доларів. При цьому їх загальний прибуток за рік зріс на трильйон доларів до 2,4 трильйона.

Нагадаємо, за версією журналу Forbes в Росії  понад 100 доларових мільярдерів.

"Газпром" зайняв третє місце за прибутком в списку з двох тисяч компаній


Новини Статті Аналітика
Fitch Ratings знизило рейтинг Кіпру до A- з Fitch Ratings знизило рейтинг Кіпру до A- з "негативним" прогнозом 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Європа істотно скоротила споживання російського газу Європа істотно скоротила споживання російського газу Роль інформаційно - комунікаційних технологій в діяльності промислово - фінансових груп Роль інформаційно - комунікаційних технологій в діяльності промислово - фінансових груп ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Fitch переглянуло прогноз по рейтингах Японії у бік пониження Fitch переглянуло прогноз по рейтингах Японії у бік пониження "Нафтогаз" втратить через конфлікт з RUE близько $ 1,1 млрд. та завантажить українську ГТС на найближчі чотири роки Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
"Газпром" і Японія вкладуть 7 мільярдів в зріджений газ Акції європейських компаній падають Акції європейських компаній падають I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
"Газпром" каже, що ні про що з Україною не домовлявся Фірташ має непогані перспективи захопити український хімпром Фірташ має непогані перспективи захопити український хімпром I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті