Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 19 01:23 | London, Apr 18 23:23 | New York, Apr 18 19:23
Shanghai, Apr 19 07:23 | Tokyo, Apr 19 08:23 | Sydney, Apr 19 10:23

"Донецьксталь" шукає партнера для модернізації

"Донецьксталь" шукає партнера для модернізації




21 жовтня 2010 в 12:30 - Роман Зайцев


"Донецьксталь" шукає партнера для модернізації

Група "Донецьксталь" Віктора Нусенкіса веде переговори про залучення фінансового інвестора для завершення модернізації виробництва.  



Зокрема, зараз представники компанії ведуть переговори з фінансовими установами про залучення фінансування заміни мартенівського виробництва на "Донецьксталь"-металургійний завод" на електросталеплавильні печі, пише газета "Дело".

Програма модернізації на металургійному активі групи була запущена в 2008 році і за планом повинна закінчитися в 2012 році.

Початкова сума інвестицій на проект оцінювалася в розмірі близько 450 млн. доларів.

Однак через проблеми з фінансуванням терміни введення основних виробничих агрегатів залишається під питанням, і зараз "Донецьксталь" намагається знайти банк, здатний профінансувати завершення модернізації.

"Ми шукаємо фінансову організацію (швидше за все банк), яка зможе прокредитувати заміну мартенівського виробництва електросталеплавильним", - заявив виконавчий директор "Донецьксталь"-металургійний завод" Олександр Шаповалов.

Умов переговорів у компанії поки не розголошують.

"Ми зараз ведемо переговори з декількома банками, поки що розголошувати умови не можемо", - пояснює Шаповалов.

У той же час представник компанії вважає, що укладення договору фінансування відбудеться після того, як "Донецьксталь" завершить переговори з реструктуризації своєї старої заборгованості.

За інформацією учасників ринку, загальна заборгованість групи Нусенкіса становить близько 800 млн. доларів, дві третини якої припадає на короткострокові борги, про реструктуризацію яких і ведуться переговори.

Завершення ж переговорів у компанії очікують до кінця 2010 року, але умови реструктуризації поки не коментують.

Група "Донецьксталь" була створена на базі Донецького металургійного заводу. Компанії належать доменний і мартенівський цехи підприємства.

До групи "Донецьксталь" входять компанії "Донецьксталь-Метзавод", Донецький металургійний завод, Ясиновський коксохімічний завод, "Макіївкокс", шахта "Червоноармійська-Західна № 1", Донецький електротехнічний завод, Юргінскій машинобудівний завод у Росії і T Machineria AS у Чехії.

"Донецьксталь" шукає партнера для модернізації


Новини Статті Аналітика
"Донецьксталь" обіцяє судитися з ДКЦПФР через призупинку обігу акцій Розвиток інноваційної інфраструктури рибних господарств Херсонської області Розвиток інноваційної інфраструктури рибних господарств Херсонської області Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
ДКЦПФР заборонила на 12 місяцівторгувати цінними паперами 12 підприємств групи ДКЦПФР заборонила на 12 місяцівторгувати цінними паперами 12 підприємств групи "Донецьксталь" Першочергові завдання розвитку інноваційної діяльності в Україні Першочергові завдання розвитку інноваційної діяльності в Україні ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
ЄБРР готовий дати мільярд на модернізацію ГТС ЄБРР готовий дати мільярд на модернізацію ГТС Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Укрзалізниця за січень-квітень модернізувала понад 116 км колії Укрзалізниця за січень-квітень модернізувала понад 116 км колії Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Перший етап модернізації ГТС почнеться літом 2011 року Перший етап модернізації ГТС почнеться літом 2011 року Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Біржа – це далекобійна гармата... І на біржі оббирають так, як на війні вбивають, не бачиш навіть – хто обібрав тебе.

А.Капюс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті