Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 23 18:39 | London, Apr 23 16:39 | New York, Apr 23 12:39
Shanghai, Apr 24 00:39 | Tokyo, Apr 24 01:39 | Sydney, Apr 24 03:39

Стартував продаж квитків на Євро-2012

Стартував продаж квитків на Євро-2012
Рейтинг: 0
Голосів: 0




1 березня 2011 в 13:13 - Роман Зайцев


Стартував продаж квитків на Євро-2012

Сьогодні, 1 березня, розпочинається другий етап "квиткової кампанії" на офіційному порталі з продажу квитків Євро-2012 - прийматимуться замовлення на квитки на матчі майбутнього чемпіонату. У Києві та Варшаві пройдуть урочисті церемонії, на яких буде дано старт продажу квитків Євро-2012.



До 31 березня організатори турніру прийматимуть замовлення на квитки, а їх опрацювання триватиме два тижні.

Вже в квітні 2011 року відбудеться лотерея, за результатами якої визначаться володарів перепусток. Щасливчики отримають відповідні ваучери, що згодом можна буде обміняти на квитки.

Нагадаємо, що квитки будуть доступні в трьох цінових категоріях. Їх вартість коливатиметься від 300 до 6000 гривень.

Відзначимо, що процедура продажу квитків на фінальну частину чемпіонату Європи 2012 року вперше передбачає преференції для мешканців приймаючих міст. Для них виділена квота 2 тисячі квитків на кожен матч – тобто 32 тисячі для українців і 30 тисяч для поляків, враховуючи кількість матчів на території країн-господарів. Усі інші мешканці приймаючих міст, хто  зареєструвався, але не отримав квоти, приймуть участь у загальній лотереї  УЄФА.

Додамо, що станом на 20 лютого кількість фанів, які висловили бажання придбати перепустки, перевищила 340 тисяч, 90% з яких – мешканці приймаючих країн.

Водночас, можливість реєструватися на порталі буде і протягом березня, на який припадає період замовлення перепусток. Останній термін створення запису - 31 березня, одночасно із закриттям етапу продажу.

Стартував продаж квитків на Євро-2012


Новини Статті Аналітика
UEFA похвалив Україну за підготовку до Євро-2012 UEFA похвалив Україну за підготовку до Євро-2012 Проектування типів зовнішньої реклами та архітектурно - художні функції міського середовища Проектування типів зовнішньої реклами та архітектурно - художні функції міського середовища Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
"Нафтогаз" знову спробує продати на аукціоні бензин за ціною вище ринкової Новітні рекламні технології як інновації в маркетингових комунікаціях Новітні рекламні технології як інновації в маркетингових комунікаціях ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Власник Власник "Універсальної інвестиційної групи" збирається продати свій страховий бізнес Проблеми формування технологічної інфраструктури як складової національної інноваційної системи Проблеми формування технологічної інфраструктури як складової національної інноваційної системи Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
"Нафтогаз України" продав ОВДП на 5 млрд грн "Дельта банку" Продаж заставного майна в Україні на аукціоні Продаж заставного майна в Україні на аукціоні I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
"Нафтогаз" вперше продав ОВДП на 5 мільярдів приватному банку Рідкісний рожевий діамант продано на аукціоні Sotheby’s за рекордні $46 млн Рідкісний рожевий діамант продано на аукціоні Sotheby’s за рекордні $46 млн I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Успіх спочатку вимагає десять часткою зусиль, щоб отримати одну частку результату. Після того, як Ви впораєтеся з цим - станете постійно отримує десять часткою результату при одній частці зусиль.

Чарльз Гивенс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті