Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 20 09:26 | London, Apr 20 07:26 | New York, Apr 20 03:26
Shanghai, Apr 20 15:26 | Tokyo, Apr 20 16:26 | Sydney, Apr 20 18:26

Стадіон у Львові знову подорожчає через підведення інфраструктури

Стадіон у Львові знову подорожчає через підведення інфраструктури




8 лютого 2011 в 14:19 - Роман Зайцев


Стадіон у Львові знову подорожчає через підведення інфраструктури

Стадіон у Львові до Євро-2012 подорожчає через підведення інфраструктури.



Про це повідомив начальник Головного управління з питань Євро-2012, містобудування та будівництва Львівської ОДА Степан Лукашик у коментарі ZAXID.NET.

За його словами, зараз проектні інститути, в тому числі львівські, проводять підрахунок цього подорожчання.

Лукашик пояснив, що до стадіону долучатимуть значну кількість інфраструктурних об‘єктів.

"Це чотири під‘їзні дороги, в тому числі одна, яка перетинає кільцеву, а це фактично велика розв‘язка. Також це дощова каналізація - треба відвести всі стоки зі стадіону, а це величезна територія. Також водопостачання, енергозабезпечення", - пояснив він.

"При цьому, ми не тягнемо лінії електропередач тільки до стадіону, а з села Солонка, від вузлової трансформаторної підстанції до цілого цього південного району Львова. Вся ця інфраструктура серйозно позначиться на вартості", - зазначив чиновник.

"Ми за рахунок стадіону не проектуємо усю потребу цього району міста, ми беремо той мінімум, який ми не можемо виключити. Назвати точну суму подорожчання ми зможемо тільки після висновків експертів", - вказав він.

Лукашик нагадав, що за державною цільовою програмою з підготовки до Євро-2012 вартість стадіону становить 1,649 млрд. гривень.

Раніше губернатор Львівщини Михайло Цимбалюк зазначив, що кошторис підготовки львівських об‘єктів до Євро-2012 зростає.

Станом на 7 лютого львівський стадіон до Євро-2012 готовий на 48%, а відповідні об‘єкти інфраструктури - на 21%.

Стадіон у Львові будує донецька компанія "Альтком".

Стадіон у Львові знову подорожчає через підведення інфраструктури


Новини Статті Аналітика
Львів розмістить 2,5 млн грн на депозиті в Львів розмістить 2,5 млн грн на депозиті в "Укрексімбанку" Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
UEFA похвалив Україну за підготовку до Євро-2012 UEFA похвалив Україну за підготовку до Євро-2012 Проектування типів зовнішньої реклами та архітектурно - художні функції міського середовища Проектування типів зовнішньої реклами та архітектурно - художні функції міського середовища ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Генпрокуратура хоче знати, на що пішли гроші Євро-2012 Генпрокуратура хоче знати, на що пішли гроші Євро-2012 Роль інформаційно - комунікаційних технологій в діяльності промислово - фінансових груп Роль інформаційно - комунікаційних технологій в діяльності промислово - фінансових груп Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Євро-2012 Євро-2012 "подешевшало" на мільярд Роль туристичної сфери у розвитку інфраструктури Роль туристичної сфери у розвитку інфраструктури I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Кабмін дав Львову 8,7 мільйона на цирк Кабмін дав Львову 8,7 мільйона на цирк Проблеми формування технологічної інфраструктури як складової національної інноваційної системи Проблеми формування технологічної інфраструктури як складової національної інноваційної системи I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ти ніколи не вирішиш проблему, якщо думатимеш так само, як ті, хто її створив.

Альберт Ейнштейн
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті