Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 18 15:25 | London, Apr 18 13:25 | New York, Apr 18 09:25
Shanghai, Apr 18 21:25 | Tokyo, Apr 18 22:25 | Sydney, Apr 19 00:25

На "Олімпійському" монтують фаст-фуди

На "Олімпійському" монтують фаст-фуди




6 березня 2011 в 11:13 - Роман Зайцев


На "Олімпійському" монтують фаст-фуди

На НСК "Олімпійський" облаштували північний та південно-східний заїзди всередину чаші стадіону. Про це повідомляє сайт стадіону.



Після завершення реконструкції Північний в‘їзд з вулиці Еспланадної використовуватиметься для технічного транспорту та для обслуговування поля.

Інший в‘їзд зі сторони вулиці Фізкультури використовуватиметься для спортсменів, VIP-гостей та гостей УЄФА.

На Північному в´їзді на стадіон завершено роботи з влаштування дорожньої монолітної залізобетонної плити. Після нанесення на залізобетонну основу полімерного покриття, підлога Північного в´їзду набуде свого остаточного вигляду.

На південно-східному в‘їзді з вул. Фізкультури влаштували іншу залізобетонну плиту, по якій окрім поля, можна проїхати до зони преси та до підтрибунних приміщень.

Поблизу Північного в‘їзду розпочато роботи з вертикального планування, та проводяться мощення гранітної бруківки.

Лише на площу навколо НСК "Олімпійський" та зону паркінгу піде майже 10 тисяч м2 гранітної бруківки.

На галереї другого ярусу трибун триває монтаж металоконструкцій фаст-фудів.

Як відомо, 45 пунктів швидкого харчування розмістяться вздовж галерей першого ярусу (21фаст-фуд) і другого ярусу трибун стадіону (24 фаст-фуди) в місцях основних пішохідних зон.

На 1 рівні НСК "Олімпійський" у "холодній" зоні, де будуть розташовані туалети та технічні приміщення, встановлюють надміцні термостійкі металеві двері.

На "Олімпійському" монтують фаст-фуди


Новини Статті Аналітика
У Шанхаї збудують 632-метровий готель У Шанхаї збудують 632-метровий готель Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Мінрегіонбуд планує отримати 390 млн. грн. за доступне житло Мінрегіонбуд планує отримати 390 млн. грн. за доступне житло Верховна рада спростила правила для девелоперів Верховна рада спростила правила для девелоперів ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
В Україні набрав чинності закон про спрощення дозвільних процедур в будівництві В Україні набрав чинності закон про спрощення дозвільних процедур в будівництві Проектування типів зовнішньої реклами та архітектурно - художні функції міського середовища Проектування типів зовнішньої реклами та архітектурно - художні функції міського середовища Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
UEFA похвалив Україну за підготовку до Євро-2012 UEFA похвалив Україну за підготовку до Євро-2012 Цільові облігації у фінансовому механізмі формування житлового фонду Цільові облігації у фінансовому механізмі формування житлового фонду I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Генпрокуратура хоче знати, на що пішли гроші Євро-2012 Генпрокуратура хоче знати, на що пішли гроші Євро-2012 Банківське кредитування в стратегії модернізації та інноваційного розвитку економіки України Банківське кредитування в стратегії модернізації та інноваційного розвитку економіки України I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Біржа – це далекобійна гармата... І на біржі оббирають так, як на війні вбивають, не бачиш навіть – хто обібрав тебе.

А.Капюс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті