Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 20:47 | London, Apr 25 18:47 | New York, Apr 25 14:47
Shanghai, Apr 26 02:47 | Tokyo, Apr 26 03:47 | Sydney, Apr 26 05:47

Квитки на матчі Євро-2012 видаватимуть іноземці

Квитки на матчі Євро-2012 видаватимуть іноземці
Рейтинг: 0
Голосів: 0




7 лютого 2011 в 18:25 - Роман Зайцев


Квитки на матчі Євро-2012 видаватимуть іноземці

Для обміну ваучерів на реальні квитки на матчі Євро-2012 Європейський футбольний союз планує залучити одну з провідних світових компаній з дистрибуції.



"Компанія-партнер поки не визначена, але це буде щось на подобі PHL, TNT чи іншої мобільної компанії, що спеціалізується на розповсюдженні", - пояснив менеджер з продажу квитків UEFA Райнер Берак, передає Інформаційний центр "Україна-2012".
 
За його словами, компанія-партнер розмістить мережу кіосків в масових місцях, близьких до стадіону, в яких відбуватиметься обмін ваучерів на квитки.

У випадку індивідуальних квитків відбуватиметься звичайний обмін.

Для квитків "Разом з командою", вболівальникам у конверті з квитком видаватимуть ваучер на наступну гру з улюбленою командою.
 
"Якщо команда проходить вище, ви обмінюєте його на квиток вже в іншому місті, де буде проходити матч. Якщо ж ні - вболівальнику будуть компенсовані кошти з боку UEFA", - пояснив Райнер Берак.
 
Нагадаємо, комплект квитків «Разом з командою» на групові матчі передбачає максимальну кількість комплектів квитків в одній заявці - 4. Вболівальник може обрати лише одну команду і не можете замовити комплект квитків з інших категорій - «Разом з командою" на всі матчі турніру, індивідуальні та  «Мій стадіон». 
 
Комплект квитків "Разом з командою" на всі матчі Турніру має також обмеження на максимальну кількість комплектів квитків в одній заявці - 4.

При цьому вболівальники мають право обрати лише одну команду і не можуть претендувати на інший вид квитків.

Квитки на матчі Євро-2012 видаватимуть іноземці


Новини Статті Аналітика
UEFA похвалив Україну за підготовку до Євро-2012 UEFA похвалив Україну за підготовку до Євро-2012 Проектування типів зовнішньої реклами та архітектурно - художні функції міського середовища Проектування типів зовнішньої реклами та архітектурно - художні функції міського середовища Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Генпрокуратура хоче знати, на що пішли гроші Євро-2012 Генпрокуратура хоче знати, на що пішли гроші Євро-2012 Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Євро-2012 Євро-2012 "подешевшало" на мільярд Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
"Євро-2012" дасть пивному ринку України додаткові 4% зростання Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Квитки на Євро-2012 не обкладатимуться ПДВ Квитки на Євро-2012 не обкладатимуться ПДВ У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті