Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 00:01 | London, Apr 25 22:01 | New York, Apr 25 18:01
Shanghai, Apr 26 06:01 | Tokyo, Apr 26 07:01 | Sydney, Apr 26 09:01

Фінляндія хоче будувати у Львові готелі до Євро-2012

Фінляндія хоче будувати у Львові готелі до Євро-2012




9 лютого 2011 в 19:56 - Ілона Чіркова


Фінляндія хоче будувати у Львові готелі до Євро-2012

Голова Львівської ОДА Михайло Цимбалюк 9 лютого зустрівся з Надзвичайним і Повноважним Послом Фінляндії в Україні Крістером Міккельссоном, повідомила прес-служба Львівської ОДА.



На зустрічі також були присутні начальник управління міжнародного співробітництва Львівської ОДА Лев Захарчишин, представник МЗС України у Львові Вячеслав Войнаровський.

Під час зустрічі голова ЛОДА Михайло Цимбалюк розповів про хід підготовки Львівщини до Євро-2012 та проект "Олімпійська надія - 2022"

Михайло Цимбалюк сказав, що для Львівщини є цікавим досвід Фінляндії щодо будівництва спортивних об’єктів. Вони зацікавлені у поглибленні співпраці в економічній сфері, залученні інвестицій. Також він додав, що вони готові сприяти інвесторам в межах своєї компетенції.

Своєю чергою Крістер Міккельссон повідомив, що Фінляндія є дружньою до України країною і її прагнення – найшвидше наближення України до ЄС. Також він додав, що підтримує цей крок.

Крістер Міккельссон додав, що їхні компанії зацікавлені прийняти участь у будівництві об’єктів до Чемпіонату. Зокрема, компанія OROS зацікавлена у будівництві готелів.

Він зазначив, що делегація з Фінляндії має намір за кілька тижнів приїхати на Львівщину.

Пан Міккельссон повідомив, що делегація хоче налагодити співпрацю і у культурній сфері, промисловості, енергозбереженні.

Голова Львівської ОДА М. Цимбалюк додав, що представники ЛОДА сприятимуть та підготують програму і пропозиції для представників фінських компаній, які відвідають область.

Фінляндія хоче будувати у Львові готелі до Євро-2012


Новини Статті Аналітика
У Шанхаї збудують 632-метровий готель У Шанхаї збудують 632-метровий готель Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Мінрегіонбуд планує отримати 390 млн. грн. за доступне житло Мінрегіонбуд планує отримати 390 млн. грн. за доступне житло Верховна рада спростила правила для девелоперів Верховна рада спростила правила для девелоперів ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Львів розмістить 2,5 млн грн на депозиті в Львів розмістить 2,5 млн грн на депозиті в "Укрексімбанку" Проектування типів зовнішньої реклами та архітектурно - художні функції міського середовища Проектування типів зовнішньої реклами та архітектурно - художні функції міського середовища Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
В Україні набрав чинності закон про спрощення дозвільних процедур в будівництві В Україні набрав чинності закон про спрощення дозвільних процедур в будівництві Цільові облігації у фінансовому механізмі формування житлового фонду Цільові облігації у фінансовому механізмі формування житлового фонду I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
UEFA похвалив Україну за підготовку до Євро-2012 UEFA похвалив Україну за підготовку до Євро-2012 Банківське кредитування в стратегії модернізації та інноваційного розвитку економіки України Банківське кредитування в стратегії модернізації та інноваційного розвитку економіки України I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті