Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 02:38 | London, Apr 25 00:38 | New York, Apr 24 20:38
Shanghai, Apr 25 08:38 | Tokyo, Apr 25 09:38 | Sydney, Apr 25 11:38

Для фанатів Євро-2012 запустять суперпоезди зі швидкості 160 км/год

Для фанатів Євро-2012 запустять суперпоезди зі швидкості 160 км/год




8 лютого 2011 в 10:06 - Ілона Чіркова


Для фанатів Євро-2012 запустять суперпоезди зі швидкості 160 км/год

До початку Євро-2012, до якого залишилося менше 17 місяців, у нас почнуть курсувати швидкісні поїзди, щоб уболівальники змогли швидко добратися в одне з чотирьох міст господарів чемпіонату - Київ, Донецьк, Харків, Львів.



Зараз денні експреси з Києва в Харків і Львів розвивають лише на окремих ділянках швидкість до 140 км/год, а на Донецьк ходить тільки нічний поїзд.

Нові помчать 160 км/год (середня буде порядку 140 км/год). Це будуть 9-вагонні експреси південнокорейської компанії "Хюндай". Вони повинні з‘явитися вже в квітні 2012 року.

Гендиректор "Укрзалізниці" Михайло Костюк каже, що вони поки що перебувають на початку організації швидкісного руху. Необхідно підготувати інфраструктуру. Наша країна унікальна тим, що швидкісний рух буде йти по дорогах загального користування, а не за окремо збудованих швидкісних магістралях.

Витрачати гроші на них марнотратно і безглуздо, якщо вже є розвинена мережа доріг.

Він додав, що пріоритетно пасажирським буде національний транспортний коридор від Львова до Донецька через Київ, це майже 1300 км з відгалуженням на Харків і в перспективі на Дніпропетровськ.

Для фанатів Євро-2012 запустять суперпоезди зі швидкості 160 км/год


Новини Статті Аналітика
"Укрзалізниця" ввела новий графік руху поїздів Застосування інноваційних рішень при організації обслуговування негабаритних та надважких вантажів авіаційним транспортом Застосування інноваційних рішень при організації обслуговування негабаритних та надважких вантажів авіаційним транспортом Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Пасажирські міжнародні авіаперевезення в Україні за I кв. зросли на 54% Пасажирські міжнародні авіаперевезення в Україні за I кв. зросли на 54% Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Підприємства транспорту України за 4 місяці перевезли на 11,1% більше вантажів Підприємства транспорту України за 4 місяці перевезли на 11,1% більше вантажів Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Велика кільцева у Києві буде платною Велика кільцева у Києві буде платною Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Україна і Росія хочуть збудувати швидкісну залізничну трасу між двома Києвом та Москвою Україна і Росія хочуть збудувати швидкісну залізничну трасу між двома Києвом та Москвою У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Світ належить оптимістам, песимісти – тільки глядачі.

Ф.Гізо
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті