Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 23 11:32 | London, Apr 23 09:32 | New York, Apr 23 05:32
Shanghai, Apr 23 17:32 | Tokyo, Apr 23 18:32 | Sydney, Apr 23 20:32

"Олімпійський" до Дня Незалежності можуть і не відкрити

"Олімпійський" до Дня Незалежності можуть і не відкрити




18 березня 2011 в 17:20 - Роман Зайцев


"Олімпійський" до Дня Незалежності можуть і не відкрити

Остаточну дату відкриття НСК "Олімпійський" у Києві оголосять після 20 травня. Про це в ході інспекції головної арени країни повідомив Президент України Віктор Янукович.



За його словами, зараз розглядають дві робочі дати відкриття оновленого столичного стадіону. Одна з них - 24 серпня, у День 20-ї річниці незалежності України.

"Будемо молити бога, щоб це відбулося саме до цього свята, і ми зробимо все необхідне для цього. Але ситуація залежить від багатьох технічних складових. Зокрема, і від монтажу однієї з найскладніших вантових систем у світі, яка буде встановлена на НСК. Тільки сьогодні вночі дали дозвіл на відрив вантів від землі і цей процес займе близько місяця", - зазначив Віктор Янукович. Друга робоча дата - це початок осені.

Як підкреслив Глава держави, реконструкція НСК "Олімпійський" - найважливіший аспект підготовки країни до фінальної частини Євро-2012. "Ту частину робіт, яка зараз виконується, я б назвав своєрідним штурмом. Його виконує нова команда, яка повинна виправити помилки і знайти шлях, як виконати національну завдання", - зазначив Президент країни.

"Олімпійський" до Дня Незалежності можуть і не відкрити


Новини Статті Аналітика
UEFA похвалив Україну за підготовку до Євро-2012 UEFA похвалив Україну за підготовку до Євро-2012 Проектування типів зовнішньої реклами та архітектурно - художні функції міського середовища Проектування типів зовнішньої реклами та архітектурно - художні функції міського середовища Обзор рынка акций перед открытием дня (16.05.2011) Обзор рынка акций перед открытием дня (16.05.2011)
Польща відкриє в Україні візові центри Польща відкриє в Україні візові центри Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Відкриття стадіону Відкриття стадіону "Олімпійського" відбудеться в жовтні Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Генпрокуратура хоче знати, на що пішли гроші Євро-2012 Генпрокуратура хоче знати, на що пішли гроші Євро-2012 Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Євро-2012 Євро-2012 "подешевшало" на мільярд У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Успіх спочатку вимагає десять часткою зусиль, щоб отримати одну частку результату. Після того, як Ви впораєтеся з цим - станете постійно отримує десять часткою результату при одній частці зусиль.

Чарльз Гивенс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті