Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 02:38 | London, Apr 25 00:38 | New York, Apr 24 20:38
Shanghai, Apr 25 08:38 | Tokyo, Apr 25 09:38 | Sydney, Apr 25 11:38

Японія готова дати Києву 3 мільярди на метро

Японія готова дати Києву 3 мільярди на метро
Рейтинг: 0
Голосів: 0




16 вересня 2010 в 17:45 - Роман Зайцев


Японія готова дати Києву 3 мільярди на метро

Японія готова дати кредит Києву на будівництво лінії метро "Троєщина - Осокорки" в обсязі 3 млрд доларів. Про це журналістам повідомив заступник голови Київської міської державної адміністрації Руслан Крамаренко.  



"Працює україно-японська група за участю представників уряду Японії з надання кредиту 3 млрд. доларів на організацію будівництва 4 гілки метро", - сказав Крамаренко.

Він зазначив, що умови кредиту дуже вигідні.

Так, з його слів, японська сторона готова дати кредит терміном на 30 років з річною ставкою 1,5%.

Водночас, зі слів заступника голови Київміськадміністрації, японська сторона готова інвестувати й у будівництво лінії швидкісного трамвая на Троєщину, що, на думку Крамаренка, більш вигідно, ніж будівництво метро.

По-перше, з його слів, це пов‘язано з термінами будівництва: на будівництво метро необхідно близько 5 років, а на будівництво лінії трамвая - близько 2 років (за наявності Подільсько-Воскресенського переходу).

По-друге, зі слів Крамаренка, будівництво лінії швидкісного трамвая дешевше.

Крамаренко також повідомив, що зараз працює технічна група, що протягом 2 тижнів надасть свій висновок про доцільність будівництва або метро, або швидкісного трамвая.

Крім того, заступник голови Київміськадміністрації сказав, що Київ також паралельно веде переговори з цього питання й з китайськими компаніями.

Як повідомлялося, 1 вересня перший заступник голови Київміськадміністрації Олександр Попов заявив про можливу участь компаній з Китаю в будівництві Подільсько-Вигурівської лінії метро й лінії метро "Троєщина-Осокорки".

Зокрема, зі слів Попова, він провів переговори з однією з державних компаній Китаю із цього приводу.

Київміськадміністрація розраховувала почати будівництво Подільсько-Вигурівської лінії метро й першої черги Лівобережної лінії метро "Троєщина - Осокорки" в 2011 році.

Японія готова дати Києву 3 мільярди на метро


Новини Статті Аналітика
Moody’s помістило рейтинги 13 японських позичальників в список на перегляд з можливістю зниження Moody’s помістило рейтинги 13 японських позичальників в список на перегляд з можливістю зниження Територіальні  відмінності розвитку регіонів України та інструменти  їх регулювання Територіальні відмінності розвитку регіонів України та інструменти їх регулювання Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 26.04.2011. Падіння при низькій активності Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 26.04.2011. Падіння при низькій активності
Загальний обсяг нових кредитів у квітні зменшився до 110 млрд грн. Загальний обсяг нових кредитів у квітні зменшився до 110 млрд грн. Особливості нормативно-правового регулювання інноваційної інфраструктури в Україні та напрями його удосконалення Особливості нормативно-правового регулювання інноваційної інфраструктури в Україні та напрями його удосконалення Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 18.04.2011. Китай піднімає норму резервування Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 18.04.2011. Китай піднімає норму резервування
Fitch переглянуло прогноз по рейтингах Японії у бік пониження Fitch переглянуло прогноз по рейтингах Японії у бік пониження Перспективи формування національної інноваційної системи в Україні Перспективи формування національної інноваційної системи в Україні Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 15.04.2011. Китай публікує дані про високі темпи інфляції Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 15.04.2011. Китай публікує дані про високі темпи інфляції
У банків росте заборгованість за кредитами рефінансування перед НБУ У банків росте заборгованість за кредитами рефінансування перед НБУ Роль комерційних банків у розвитку інфраструктури фондового ринку Роль комерційних банків у розвитку інфраструктури фондового ринку Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 13.04.2011. І знову неспокій Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 13.04.2011. І знову неспокій
Уряд обіцяє гасити 100% кредиту за українські автобуси Уряд обіцяє гасити 100% кредиту за українські автобуси Характеристика індивідуального планування в різних країнах Характеристика індивідуального планування в різних країнах Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 07.04.2011. В очікуванні сезону оприлюднення звітності Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 07.04.2011. В очікуванні сезону оприлюднення звітності

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Світ належить оптимістам, песимісти – тільки глядачі.

Ф.Гізо
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті