Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 00:39 | London, Apr 25 22:39 | New York, Apr 25 18:39
Shanghai, Apr 26 06:39 | Tokyo, Apr 26 07:39 | Sydney, Apr 26 09:39

Венчурні фонди Sequoia Capital, SONG Advisors інвестували 15 млн. доларів в індійську освіту

Венчурні фонди Sequoia Capital, SONG Advisors інвестували 15 млн. доларів в індійську освіту




7 вересня 2010 в 13:09 - Уляна Роїк


Венчурні фонди Sequoia Capital, SONG Advisors інвестували 15 млн. доларів в індійську освіту

Венчурні фонди Sequoia Capital і SONG Advisors,  інвестували 15 млн. доларів у організацію  K12, яка належить до індійського сектору освіти.  



K12 керує більш ніж 60 школами, і є під керівництвом 15 різних трестів від Gowtham Model School and Orchids - міжнародний шкільний бренд.

Компанія Sequoia відома своїм спрямуванням на інформаційно-технологічні компанії. До портфоліо компанії належать такі світові гравці, як Cisco, Google, Oracle, Electronic Arts і Yahoo.

До індійських компаній, в які Sequoia інвестувала належать Café Coffee Day, SKS Microfinance, Just Dial і Shaadi.com.


Довідка від порталу ІНВЕСТИЦІЇ орг

Sequoia Capital -  венчурна компанія розміщена в Sand Hill Road. Wall Street Journal назвав Sequoia Capital " підприємством найвищого калібру", і відзначив, що це одна з найвпливовіших венчурних фірм Кремнієвої долини (Silicon Valley )
 

Венчурні фонди Sequoia Capital, SONG Advisors інвестували 15 млн. доларів в індійську освіту


Новини Статті Аналітика
Перша партія модернізованих Ан-32 відбула до Індії Перша партія модернізованих Ан-32 відбула до Індії 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів Щотижнева статистика публІчних ІСІ:  31.03-06.04.11 р. Щотижнева статистика публІчних ІСІ: 31.03-06.04.11 р.
"Газпром" і Японія вкладуть 7 мільярдів в зріджений газ Принцип інвестора венчурних проектів або бізнес-ангела Принцип інвестора венчурних проектів або бізнес-ангела Щомісячний огляд діяльності публічних ІСІ в Україні - березень 2011 року Щомісячний огляд діяльності публічних ІСІ в Україні - березень 2011 року
Клюєв запрошує іспанські гроші в українське село Клюєв запрошує іспанські гроші в українське село Актуальні напрями інвестиційних проектів Актуальні напрями інвестиційних проектів Аналітичний огляд ринку спільного інвестування у 4 кварталі 2010 року Аналітичний огляд ринку спільного інвестування у 4 кварталі 2010 року
Клюєв закликає в Україну німецьких інвесторів Клюєв закликає в Україну німецьких інвесторів Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших УАІБ: Щотижнева статистика публічних ІСІ (відкриті, інтервальні, закриті фонди). 17.03-23.03.11 р. УАІБ: Щотижнева статистика публічних ІСІ (відкриті, інтервальні, закриті фонди). 17.03-23.03.11 р.
ДТЕК планує інвестувати у вугледобувну і енергетичну галузі 20 млрд. доларів ДТЕК планує інвестувати у вугледобувну і енергетичну галузі 20 млрд. доларів Вплив фінансової стійкості банківської системи на ефективність функціонування національної інноваційної інфраструктури Вплив фінансової стійкості банківської системи на ефективність функціонування національної інноваційної інфраструктури УАІБ: Щотижнева статистика публічних ІСІ (відкриті, інтервальні, закриті фонди). 10.03-16.03.11 р. УАІБ: Щотижнева статистика публічних ІСІ (відкриті, інтервальні, закриті фонди). 10.03-16.03.11 р.

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті