Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 24 20:55 | London, Apr 24 18:55 | New York, Apr 24 14:55
Shanghai, Apr 25 02:55 | Tokyo, Apr 25 03:55 | Sydney, Apr 25 05:55

Українців просять активніше виходити на російський ринок

Українців просять активніше виходити на російський ринок
Рейтинг: 0
Голосів: 0




23 грудня 2010 в 15:25 - Роман Зайцев


Українців просять активніше виходити на російський ринок

Радник, керівник економічної групи Посольства РФ в Україні Олексій Урін закликав українських інвесторів активніше виходити на російський ринок.



Як повідомили УНІАН в Інституті Горшеніна, про це Урін сказав під час круглого столу на тему "Російський бізнес в Україні: проблеми і перспективи".

"На жаль, частка українського капіталу поки що дуже мала. Є окремі компанії, які вже успішно працюють на російському ринку, зокрема "Рошен" - добре відома вам. Поки що ці приклади одиничні, але ми запрошуємо не боятися, приходити на російський ринок і активно на ньому працювати", - сказав він.

Так само Урін розповів про інтерес росіян до українського ринку - практично до всіх секторів української економіки.

"Сподіваємося, що ті проблеми, які існують сьогодні, - достатньо болючі - все ж таки буде знято. І наступний рік ознаменується зміцненням позицій російського капіталу. Впевнений, що це в інтересах, перш за все, української економіки, яка, як кисню, потребує припливу зовнішніх інвестицій", - вважає він.

Українців просять активніше виходити на російський ринок


Новини Статті Аналітика
Росія з Україною можуть об’єднати авіаактиви Росія з Україною можуть об’єднати авіаактиви 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів Щотижнева статистика публІчних ІСІ:  31.03-06.04.11 р. Щотижнева статистика публІчних ІСІ: 31.03-06.04.11 р.
Росія може експортувати 20 мільйонів тонн зерна Росія може експортувати 20 мільйонів тонн зерна Принцип інвестора венчурних проектів або бізнес-ангела Принцип інвестора венчурних проектів або бізнес-ангела Щомісячний огляд діяльності публічних ІСІ в Україні - березень 2011 року Щомісячний огляд діяльності публічних ІСІ в Україні - березень 2011 року
Росія перегляне ціну газу в обмін на ГТС Росія перегляне ціну газу в обмін на ГТС Актуальні напрями інвестиційних проектів Актуальні напрями інвестиційних проектів Аналітичний огляд ринку спільного інвестування у 4 кварталі 2010 року Аналітичний огляд ринку спільного інвестування у 4 кварталі 2010 року
Медведєв не хоче одностороннього перегляду газових угод Медведєв не хоче одностороннього перегляду газових угод Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших УАІБ: Щотижнева статистика публічних ІСІ (відкриті, інтервальні, закриті фонди). 17.03-23.03.11 р. УАІБ: Щотижнева статистика публічних ІСІ (відкриті, інтервальні, закриті фонди). 17.03-23.03.11 р.
Росія скасує ембарго на експорт зерна з 1 липня Росія скасує ембарго на експорт зерна з 1 липня Вплив фінансової стійкості банківської системи на ефективність функціонування національної інноваційної інфраструктури Вплив фінансової стійкості банківської системи на ефективність функціонування національної інноваційної інфраструктури УАІБ: Щотижнева статистика публічних ІСІ (відкриті, інтервальні, закриті фонди). 10.03-16.03.11 р. УАІБ: Щотижнева статистика публічних ІСІ (відкриті, інтервальні, закриті фонди). 10.03-16.03.11 р.

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Світ належить оптимістам, песимісти – тільки глядачі.

Ф.Гізо
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті