Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 24 12:46 | London, Apr 24 10:46 | New York, Apr 24 06:46
Shanghai, Apr 24 18:46 | Tokyo, Apr 24 19:46 | Sydney, Apr 24 21:46

Одеса приваблює інвесторів

Одеса приваблює інвесторів




15 жовтня 2010 в 13:18 - Оксана Кадай-Гриців


Одеса приваблює інвесторів

Одним із дієвих стимулів зростання економіки є приплив іноземних інвестицій. За три місяці до кінця календарного року вже можна сміливо стверджувати: один з підрозділів Міської програми соціально-економічного розвитку - залучення інвестицій в економіку міста - буде не тільки виконаний, але й перевиконаний.  



Розробники міської економічної програми зробили ставку на залучення інвестицій і не помилилися. Одеса в цьому році тільки зміцнила імідж надійного ділового партнера, а тому Європейський банк реконструкції та розвитку, Світовий банк і програми, реалізовані під егідою Євросоюзу, міжнародних фінансових організацій, стали доступні і близькі діловому світу нашого міста як ніколи. Як пише газета "Одеський вісник", це, у свою чергу, дозволило залучити інвестиції як в промисловий сектор (великі виробничі підприємства, що працюють на експорт), так і в малий бізнес.
Підприємництво отримало новий поштовх до свого розвитку. Крім реалізації в місті інвестиційних проектів, з бюджету міста Одеси тільки на розвиток підприємництва, малого і середнього бізнесу вже виділено близько двохсот тисяч гривень. Це кошти, спрямовані на підтримку підприємців-початківців, реалізацію програм навчання та перенавчання, відкриття нових робочих місць.
Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) успішно впроваджений у нашому місті проект "Локальні інвестиції та національна конкурентоспроможність" (ЛІНК). Цей проект пов’язаний зі стратегічним плануванням міста Одеси.
Ще один інвестиційний проект, який отримав підтримку не тільки економічних служб міста, а й багатьох керівників одеських підприємств, - українська програма підвищення енергоефективності. Це реальний шлях залучення грошових коштів на скорочення витрат при використанні енергетичних ресурсів.

 

Одеса приваблює інвесторів


Новини Статті Аналітика
Обсяг іноземних інвестицій в Росію в I кварталі збільшився в 3,4 рази Обсяг іноземних інвестицій в Росію в I кварталі збільшився в 3,4 рази Глобальна конкренція в потенціалі реалізації стратегій інноваційної інтеорації Глобальна конкренція в потенціалі реалізації стратегій інноваційної інтеорації Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Луганщина створила найкращі умови для залучення іноземних інвестицій Луганщина створила найкращі умови для залучення іноземних інвестицій Інформаційна структура та її роль в модернізації економіки України Інформаційна структура та її роль в модернізації економіки України ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Тігіпко каже, що будівельна галузь стане більш зрозумілою та прозорою для інвесторів Тігіпко каже, що будівельна галузь стане більш зрозумілою та прозорою для інвесторів Агро-бізнес України чекає на інвестиції Агро-бізнес України чекає на інвестиції Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Іноземці інвестували в економіку України майже $6 мільярдів Іноземці інвестували в економіку України майже $6 мільярдів Потенційні ринки для інвестування Потенційні ринки для інвестування I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Україна стає все менш цікавою для інвесторів Україна стає все менш цікавою для інвесторів Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Світ належить оптимістам, песимісти – тільки глядачі.

Ф.Гізо
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті