Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 19 10:10 | London, Apr 19 08:10 | New York, Apr 19 04:10
Shanghai, Apr 19 16:10 | Tokyo, Apr 19 17:10 | Sydney, Apr 19 19:10

Найкращі інвестиції в нерухомість

Найкращі інвестиції в нерухомість




30 липня 2009 в 17:24 - Христина


Найкращі інвестиції в нерухомість

Панама, Туніс, Бразилія, Філіпіни та Албанія - найкращі країни для інвестицій в нерухомість? Саме так. Такий перелік країн, найпривабливіших для довгострокових інвестицій в нерухомість, розмістив портал property-abroad.com. Вибір ріелторів впав на ці країни, тільки тому що ці країни мають найбільший потенціал зростання цін на нерухомість. Насамперед, це звісно стосується нерухомості, привабливої для орендаторів і туристів.  



Дуже великого зростання цін експерти з нерухомості очікують в Албанії. Елітна 2-кімнатна квартира, яка ще там поки будується, коштує приблизно 60 тисяч євро. За підрахунками експертів Ваша інвестиція в цю квартиру через 7-10 років, за умови збереження сьогоднішнього розвитку Албанії, може вже вартувати від 300 до 500 тисяч євро.

Десь схожа ситуація і в Панамі, бо головна рушійна сила ринку нерухомості там - це розширення Панамського каналу, яке заплановане на 2014 рік. А от Бразилія, згідно з підрахунками експертів з нерухомості, через 5-10 років має стати 5-ою за обсягом ВВП економікою у світі. Туніс і Філіппіни, попри світову кризу, обіцяють вже у цьому році показати 4-відсоткий приріст обсягу ВВП, що дасть стабільний ріст цін на нерухомість.

Тому інвестуйте в нерухомість, інвестуйте та головне мудро!

 

Найкращі інвестиції в нерухомість


Новини Статті Аналітика
"Газпром" і Японія вкладуть 7 мільярдів в зріджений газ Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Щотижнева статистика публІчних ІСІ:  31.03-06.04.11 р. Щотижнева статистика публІчних ІСІ: 31.03-06.04.11 р.
Клюєв запрошує іспанські гроші в українське село Клюєв запрошує іспанські гроші в українське село 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів Щомісячний огляд діяльності публічних ІСІ в Україні - березень 2011 року Щомісячний огляд діяльності публічних ІСІ в Україні - березень 2011 року
Клюєв закликає в Україну німецьких інвесторів Клюєв закликає в Україну німецьких інвесторів Принцип інвестора венчурних проектів або бізнес-ангела Принцип інвестора венчурних проектів або бізнес-ангела Аналітичний огляд ринку спільного інвестування у 4 кварталі 2010 року Аналітичний огляд ринку спільного інвестування у 4 кварталі 2010 року
ДТЕК планує інвестувати у вугледобувну і енергетичну галузі 20 млрд. доларів ДТЕК планує інвестувати у вугледобувну і енергетичну галузі 20 млрд. доларів Актуальні напрями інвестиційних проектів Актуальні напрями інвестиційних проектів УАІБ: Щотижнева статистика публічних ІСІ (відкриті, інтервальні, закриті фонди). 17.03-23.03.11 р. УАІБ: Щотижнева статистика публічних ІСІ (відкриті, інтервальні, закриті фонди). 17.03-23.03.11 р.
"Нафтогаз" інвестує 2,4 мільярда у збільшення видобутку газу Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших УАІБ: Щотижнева статистика публічних ІСІ (відкриті, інтервальні, закриті фонди). 10.03-16.03.11 р. УАІБ: Щотижнева статистика публічних ІСІ (відкриті, інтервальні, закриті фонди). 10.03-16.03.11 р.

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті