Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 23 20:59 | London, Apr 23 18:59 | New York, Apr 23 14:59
Shanghai, Apr 24 02:59 | Tokyo, Apr 24 03:59 | Sydney, Apr 24 05:59

На інвестиційних конкурсах в Києві буде винесено сім проектів

На інвестиційних конкурсах в Києві буде винесено сім проектів




2 грудня 2010 в 13:13 - Уляна Роїк


На інвестиційних конкурсах в Києві буде винесено сім проектів

Як заявив заступник голови КМДА та голова конкурсної комісії із залучення інвесторів Руслан Крамаренко, до кінця грудня в Києві заплановано проведення інвестиційних конкурсів, на які будуть винесено сім проектів.



Ці проекти зараз на стадії завершення узгодження земельних питань, а також питань щодо власності.

Три проекти реконструкції нежитлових будівель, три проекти будівництва житлових будинків, в тому числі для постраждалих від афери "Еліта-Центр", а також проект наземного автоматизованого паркінгу як першого етапу будівництва транспортно - пересадочного вузла на одному з в‘їздів до міста.

Можливе залучення близько 30 млрд. грн. для 500 інвесторських проектів. Але для цього буде потрібно не менше п‘яти років.

Крамаренко сказав, що поки проходить аналіз всіх столичних інвесторських проектів, після якого буде вирішено, з якими пасивними інвесторами розірвати договір з метою залучення нових інвесторів.

 

На інвестиційних конкурсах в Києві буде винесено сім проектів


Новини Статті Аналітика
Україна розглядає ряд проектів зі збільшення видобутку газу Україна розглядає ряд проектів зі збільшення видобутку газу Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Київ позичить 300 мільйонів, щоб віддати борги за 2004 рік Київ позичить 300 мільйонів, щоб віддати борги за 2004 рік Сучасні аспекти планування у сфері інноваційної діяльності підприємств Сучасні аспекти планування у сфері інноваційної діяльності підприємств ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Київ втратив можливість призначати одного з директорів-розпорядників ЄБРР Київ втратив можливість призначати одного з директорів-розпорядників ЄБРР Окремі аспекти правового статусу компанії з управління активами інституту спільного інвестування Окремі аспекти правового статусу компанії з управління активами інституту спільного інвестування Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
ЄБРР планує інвестувати в проекти на Близькому Сході і в Північній Африці до 2,5 млрд євро щорічно ЄБРР планує інвестувати в проекти на Близькому Сході і в Північній Африці до 2,5 млрд євро щорічно Венчурний капітал як джерело інноваційних процесів в системі безпеки підприємництва Венчурний капітал як джерело інноваційних процесів в системі безпеки підприємництва I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Інвестори втрачають інтерес до СНД Інвестори втрачають інтерес до СНД Роль інформаційно - комунікаційних технологій в діяльності промислово - фінансових груп Роль інформаційно - комунікаційних технологій в діяльності промислово - фінансових груп I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Успіх спочатку вимагає десять часткою зусиль, щоб отримати одну частку результату. Після того, як Ви впораєтеся з цим - станете постійно отримує десять часткою результату при одній частці зусиль.

Чарльз Гивенс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті