Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 20 11:17 | London, Apr 20 09:17 | New York, Apr 20 05:17
Shanghai, Apr 20 17:17 | Tokyo, Apr 20 18:17 | Sydney, Apr 20 20:17

МВФ незадоволений українською інфляцією

МВФ незадоволений українською інфляцією
Рейтинг: 0
Голосів: 0




11 листопада 2010 в 15:45 - Роман Зайцев


МВФ незадоволений українською інфляцією

Міжнародний валютний фонд вважає макроекономічну стабільність в Україні необхідною умовою для припливу інвестицій та економічного зростання.  



Про це повідомив голова представництва МВФ в Україні Макс Альєр у ході Українського інвестиційного форуму, передає агентство "Українські новини".

"Для тих, хто займається інвестиціями, найфундаментальніша річ - це макроекономічна стабільність... Для того, щоб було зростання в економіці, також важлива макроекономічна стабільність", - сказав він.

Зі слів Альєра, для інвесторів, які розглядають можливість вкладення коштів у проекти в Україні, фактором, що насторожує, є інфляція в країні понад 10% на рік.

"Важко для інвесторів щось робити, коли інфляція перевищує 10% (на рік) і є прогнози, що вона зростатиме. Як тоді можна планувати інвестиції на 2-3-4 роки, якщо така волатильність ринку?" - сказав він.

Також голова представництва МВФ зазначив, що будь-яка нестабільність в економіці призводить до зниження прибутковості інвестиційних проектів і зниження економічної активності.
Як повідомлялося, інфляція в Україні в жовтні сповільнилася до 0,5% в порівнянні з 2,9% у вересні і 1,2% у серпні.

На думку експертів, основною причиною такої низької інфляції став агресивний адміністративний вплив уряду на економіку.

З початку року інфляція досягла 7,9% у порівнянні 10,1% за аналогічний період минулого року.

Згідно з прогнозами уряду, в 2010 інфляція становитиме не більше 10%.



Новини Статті Аналітика
Присяжнюк популяризує серед фермерів холодильники Присяжнюк популяризує серед фермерів холодильники Деякі поради інвестору Деякі поради інвестору Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 15.04.2011. Китай публікує дані про високі темпи інфляції Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 15.04.2011. Китай публікує дані про високі темпи інфляції
Євросоюз може відмовити Україні в кредиті через МВФ Євросоюз може відмовити Україні в кредиті через МВФ Управління інвестиційними ризиками підприємства Управління інвестиційними ризиками підприємства Огляд ринків Американського континенту за 22.03.2011. Привиди повертаються. Огляд ринків Американського континенту за 22.03.2011. Привиди повертаються.
Уряд Білорусі повернув державне регулювання цін на ряд продуктів Уряд Білорусі повернув державне регулювання цін на ряд продуктів Територіальні  відмінності розвитку регіонів України та інструменти  їх регулювання Територіальні відмінності розвитку регіонів України та інструменти їх регулювання Огляд європейських ринків за 22.03.2011. Боргова криза не зникає. Огляд європейських ринків за 22.03.2011. Боргова криза не зникає.
Ціни на харчі до 2030 року зростуть удвічі Ціни на харчі до 2030 року зростуть удвічі Особливості нормативно-правового регулювання інноваційної інфраструктури в Україні та напрями його удосконалення Особливості нормативно-правового регулювання інноваційної інфраструктури в Україні та напрями його удосконалення Огляд ринку банківських депозитів в Україні в лютому Огляд ринку банківських депозитів в Україні в лютому
Загальний обсяг нових кредитів у квітні зменшився до 110 млрд грн. Загальний обсяг нових кредитів у квітні зменшився до 110 млрд грн. Перспективи формування національної інноваційної системи в Україні Перспективи формування національної інноваційної системи в Україні Місячний огляд фінансових ринків України - Лютий Місячний огляд фінансових ринків України - Лютий

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ти ніколи не вирішиш проблему, якщо думатимеш так само, як ті, хто її створив.

Альберт Ейнштейн
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті