Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 24 11:48 | London, Apr 24 09:48 | New York, Apr 24 05:48
Shanghai, Apr 24 17:48 | Tokyo, Apr 24 18:48 | Sydney, Apr 24 20:48

Китай направляє свої інвестиції в Грецію

Китай направляє свої інвестиції в Грецію




4 жовтня 2010 в 12:27 - Оксана Кадай-Гриців


Китай направляє свої інвестиції в Грецію

Китай не збирається позбавлятися від суверенних паперів країн-членів Євросоюзу. Крім того, країна хоче направити потік інвестицій до Греції.  



Прем’єр Держради КНР Вень Цзябао заявив в Афінах, що КНР підтримує стабільність євро. Крім того, він підкреслив, що розвиток взаємин з Європою дійсно вигідно для обох сторін.
«Ми всі пасажири одного човна» - сказав він. Вень Цзябао додав, що за допомогою співпраці сподівається поліпшити внутрішній інвестиційний клімат в Китаї.
Китайці також хочуть вкласти гроші в грецьку промисловість. Зокрема, об’єктом їх інтересу є суднобудування. Прем’єр висловив упевненість, що загальна довіра повернеться до Греції разом зі стабілізацією ринків та інвесторами.
Греція є володаркою одного з найбільших дефіцитів бюджету в Євросоюзі. Аналітики пророкують, що в 2010 році економіка цієї країни скоротиться на 4%, в 2011 році - на 2,6%.

 

Китай направляє свої інвестиції в Грецію


Новини Статті Аналітика
Fitch Ratings вважає, що Греції може знадобитися 100 млрд євро додаткової фінансової допомоги Fitch Ratings вважає, що Греції може знадобитися 100 млрд євро додаткової фінансової допомоги Заробіток на аукціонах Заробіток на аукціонах Огляд вітчизняного фондового ринку за 10.05.2011 від ІГ Сократ Огляд вітчизняного фондового ринку за 10.05.2011 від ІГ Сократ
Німеччина готова надати Греції додаткову фінансову допомогу Німеччина готова надати Греції додаткову фінансову допомогу 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів Щотижнева статистика публІчних ІСІ:  31.03-06.04.11 р. Щотижнева статистика публІчних ІСІ: 31.03-06.04.11 р.
МВФ не має наміру припиняти допомогу Греції МВФ не має наміру припиняти допомогу Греції Принцип інвестора венчурних проектів або бізнес-ангела Принцип інвестора венчурних проектів або бізнес-ангела Щомісячний огляд діяльності публічних ІСІ в Україні - березень 2011 року Щомісячний огляд діяльності публічних ІСІ в Україні - березень 2011 року
Китай хоче виробити рекордну кількість сталі Китай хоче виробити рекордну кількість сталі Переваги власного бізнесу Переваги власного бізнесу Аналітичний огляд ринку спільного інвестування у 4 кварталі 2010 року Аналітичний огляд ринку спільного інвестування у 4 кварталі 2010 року
Євро дешевшає через кризу в Греції Євро дешевшає через кризу в Греції Актуальні напрями інвестиційних проектів Актуальні напрями інвестиційних проектів Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 30.03.2011. ВІдновлення зростання? Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 30.03.2011. ВІдновлення зростання?

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Світ належить оптимістам, песимісти – тільки глядачі.

Ф.Гізо
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті