Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 24 05:18 | London, Apr 24 03:18 | New York, Apr 23 23:18
Shanghai, Apr 24 11:18 | Tokyo, Apr 24 12:18 | Sydney, Apr 24 14:18

Клюєв і посол США поговорили про можливість американських інвестицій

Клюєв і посол США поговорили про можливість американських інвестицій




26 січня 2011 в 12:51 - Роман Зайцев


Клюєв і посол США поговорили про можливість американських інвестицій

Перспективи співпраці України та США, в першу чергу, у сферах торгівлі, інвестицій, і енергетики, обговорили на зустрічі в Києві перший віце-прем\'єр-міністр-міністр економічного розвитку і торгівлі України Андрій Клюєв і надзвичайний і повноважний посол США Джон Теффт, повідомляє прес -служба уряду.



Окремо співрозмовники зупинилися на перспективах залучення в економіку України інвестицій зі США. У першу чергу обговорювалися проекти в нафтогазовому комплексі та співробітництво між урядами України та США у розробці сланцевого газу. Перший віце-прем‘єр-міністр України та посол США обговорили також інвестиційні проекти в агропромисловому комплексі.

А.Клюєв поділився з Дж.Теффтом планами уряду України щодо економічних реформ, зокрема, у сферах дерегуляції, поліпшення умов для ведення бізнесу.

Раніше повідомлялося, А.Клюєв на зустрічі в Києві представив главі представництва Євросоюзу в Україні Жозе Мануель Пінту Тейшейра інформацію про хід проведення реформ. Ключовою темою обговорення, згідно з повідомленням, став загальний перебіг переговорного процесу щодо укладення угоди про асоціацію між Україною та ЄС, включаючи створення зони вільної торгівлі.

Крім того, учасники зустрічі також обговорили хід реалізації програм фінансової та технічної допомоги, що надається України Євросоюзом у процесі євроінтеграції.

Клюєв і посол США поговорили про можливість американських інвестицій


Новини Статті Аналітика
Україні прогнозують врожай зернових на рівні 44 млн т. Україні прогнозують врожай зернових на рівні 44 млн т. 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів Огляд вітчизняного фондового ринку за 10.05.2011 від ІГ Сократ Огляд вітчизняного фондового ринку за 10.05.2011 від ІГ Сократ
У США зріс дохід від реклами в кінотеатрах У США зріс дохід від реклами в кінотеатрах Принцип інвестора венчурних проектів або бізнес-ангела Принцип інвестора венчурних проектів або бізнес-ангела Огляд вітчизняного фондового ринку за 06.05.2011 від ІГ Сократ Огляд вітчизняного фондового ринку за 06.05.2011 від ІГ Сократ
В Україні набрав чинності закон про спрощення дозвільних процедур в будівництві В Україні набрав чинності закон про спрощення дозвільних процедур в будівництві Актуальні напрями інвестиційних проектів Актуальні напрями інвестиційних проектів Щотижнева статистика публІчних ІСІ:  31.03-06.04.11 р. Щотижнева статистика публІчних ІСІ: 31.03-06.04.11 р.
Посол Німеччини каже, що вступ України до Митного союзу закриє їй двері у ЗВТ Посол Німеччини каже, що вступ України до Митного союзу закриє їй двері у ЗВТ Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Щомісячний огляд діяльності публічних ІСІ в Україні - березень 2011 року Щомісячний огляд діяльності публічних ІСІ в Україні - березень 2011 року
Дефіцит держбюджету України за січень-квітень склав 4 млрд грн. Дефіцит держбюджету України за січень-квітень склав 4 млрд грн. Вплив фінансової стійкості банківської системи на ефективність функціонування національної інноваційної інфраструктури Вплив фінансової стійкості банківської системи на ефективність функціонування національної інноваційної інфраструктури Аналітичний огляд ринку спільного інвестування у 4 кварталі 2010 року Аналітичний огляд ринку спільного інвестування у 4 кварталі 2010 року

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Світ належить оптимістам, песимісти – тільки глядачі.

Ф.Гізо
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті