Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 24 06:46 | London, Apr 24 04:46 | New York, Apr 24 00:46
Shanghai, Apr 24 12:46 | Tokyo, Apr 24 13:46 | Sydney, Apr 24 15:46

Кінаху здалося, що інвестори почали більше цікавитися Україною

Кінаху здалося, що інвестори почали більше цікавитися Україною




27 січня 2011 в 14:41 - Роман Зайцев


Кінаху здалося, що інвестори почали більше цікавитися Україною

Останнім часом спостерігається збільшення інтересу закордонних інвесторів до України, поступово відновлюється довіра до нашої країни.



На цьому наголошує президент Українського союзу промисловців і підприємців, депутат від Партії регіонів, радник президента Анатолій Кінах, якого цитує прес-служба УСПП.

На його думку, міжнародні партнери високо оцінюють інвестиційні можливості України, освітній і трудовий потенціал населення, наявність потужної сировинної бази, вигідне географічне положення нашої країни та її логістичні переваги.

"Це, зокрема підтверджують результати офіційного візиту президента Віктора Януковича та потужної бізнес-делегації до Японії, участь масштабної ділової спільноти від нашої країни у Всесвітньому економічному форумі у Давосі та інші двосторонні переговори", - наголосив він.

На переконання Кінаха, реальні інвестиції залежать від виконання Україною свого "домашнього завдання" - створення сприятливого інвестиційного клімату як для закордонних, так і для вітчизняних інвесторів.

Необхідно створити прогнозовані, безперешкодні умови ведення бізнесу, забезпечити високий рівень корпоративної безпеки, рівноправні умови конкуренції, провести комплексну дерегуляцію підприємницької діяльності, яка б мінімізувала прояви корупції у даній сфері тощо.

"Україні, яка незворотньо інтегрується у світовий економічний простір, необхідна системна модернізація економіки. А без залучення інвестицій та досвіду розвинених країн світу важко буде забезпечити сталий економічний розвиток нашої країни, забезпечити державі гідне місце в європейському товаристві. Тому інвестиційна політика на сьогодні відіграє одну із стратегічних ролей", - вважає політик.

Він ще раз наголосив на великій фізичній і моральній зношеності українських підприємств, високій енергоємності вітчизняного виробництва, яка в 3-4 рази перевищує показники держав Центральної та Східної Європи тощо.

Зрештою, без реформування реального сектору економіки, без залучення до цього процесу приватного капіталу неможливий підйом таких галузей, як АПК, машинобудування, переробна сфера, транспортна інфраструктура, ЖКГ, модернізація газотранспортної системи України, зазначив політик.

"Сьогодні виграють ті держави, які базують свій розвиток на економіці знань, нанотехнологіях, інноваційній політиці. Криза лише підтвердила цей принцип та змусила всі розвинені країни підсилити цей напрям роботи. Україна нічим не обділена, варто лише спрямувати наявний інтелектуальний, освітній й трудовий потенціал нашої країни у правильне русло", - підкреслив Кінах.

Кінаху здалося, що інвестори почали більше цікавитися Україною


Новини Статті Аналітика
"Газпром" і Японія вкладуть 7 мільярдів в зріджений газ 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів Щотижнева статистика публІчних ІСІ:  31.03-06.04.11 р. Щотижнева статистика публІчних ІСІ: 31.03-06.04.11 р.
Клюєв запрошує іспанські гроші в українське село Клюєв запрошує іспанські гроші в українське село Принцип інвестора венчурних проектів або бізнес-ангела Принцип інвестора венчурних проектів або бізнес-ангела Щомісячний огляд діяльності публічних ІСІ в Україні - березень 2011 року Щомісячний огляд діяльності публічних ІСІ в Україні - березень 2011 року
Клюєв закликає в Україну німецьких інвесторів Клюєв закликає в Україну німецьких інвесторів Актуальні напрями інвестиційних проектів Актуальні напрями інвестиційних проектів Аналітичний огляд ринку спільного інвестування у 4 кварталі 2010 року Аналітичний огляд ринку спільного інвестування у 4 кварталі 2010 року
ДТЕК планує інвестувати у вугледобувну і енергетичну галузі 20 млрд. доларів ДТЕК планує інвестувати у вугледобувну і енергетичну галузі 20 млрд. доларів Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших УАІБ: Щотижнева статистика публічних ІСІ (відкриті, інтервальні, закриті фонди). 17.03-23.03.11 р. УАІБ: Щотижнева статистика публічних ІСІ (відкриті, інтервальні, закриті фонди). 17.03-23.03.11 р.
"Нафтогаз" інвестує 2,4 мільярда у збільшення видобутку газу Вплив фінансової стійкості банківської системи на ефективність функціонування національної інноваційної інфраструктури Вплив фінансової стійкості банківської системи на ефективність функціонування національної інноваційної інфраструктури УАІБ: Щотижнева статистика публічних ІСІ (відкриті, інтервальні, закриті фонди). 10.03-16.03.11 р. УАІБ: Щотижнева статистика публічних ІСІ (відкриті, інтервальні, закриті фонди). 10.03-16.03.11 р.

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Світ належить оптимістам, песимісти – тільки глядачі.

Ф.Гізо
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті