Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 23 19:50 | London, Apr 23 17:50 | New York, Apr 23 13:50
Shanghai, Apr 24 01:50 | Tokyo, Apr 24 02:50 | Sydney, Apr 24 04:50

ЄС інвестує 1,8 млрд. євро в широкосмуговий доступ до інтернету

ЄС інвестує 1,8 млрд. євро в широкосмуговий доступ до інтернету




21 січня 2011 в 18:38 - Христина


ЄС інвестує 1,8 млрд. євро в широкосмуговий доступ до інтернету

Європейська комісія сьогодні схвалила пакет державної допомоги у розмірі більш ніж 1,8 млрд. євро для організації широкосмугового доступу в інтернет.



У Брюсселі кажуть, що проект буде стимулювати зростання європейської економіки у високотехнологічному секторі і дозволить створити нові робочі місця.

У заяві Єврокомісії говориться, що 20 проектів, починаючи прокладкою широкосмугових мереж в Каталонії і закінчуючи модернізацією мереж зв'язку у віддалених районах Фінляндії, Італії та Швеції, отримають загальний інвестиційний пакет у розмірі 3,5 млрд. євро.

Єврокомісар Хоакін Альмуніа заявив, що інвестиції в швидкісні і надшвидкісні інтернет-магістралі є критично важливими проектами для створення нових робочих місць, збільшення продуктивності економіки і більш повного розкриття потенціалу ЄС у довгостроковій перспективі.

Розширення систем широкосмугового доступу є ключовим моментом 10-річної стратегії до 2020 року, спрямованої на економічний розвиток.
 

ЄС інвестує 1,8 млрд. євро в широкосмуговий доступ до інтернету


Новини Статті Аналітика
Рівень безробіття в зоні євро в квітні не змінився і склав 9,9% Рівень безробіття в зоні євро в квітні не змінився і склав 9,9% 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів Щотижнева статистика публІчних ІСІ:  31.03-06.04.11 р. Щотижнева статистика публІчних ІСІ: 31.03-06.04.11 р.
Туркменістан має друге за величиною газове родовище у світі Туркменістан має друге за величиною газове родовище у світі Принцип інвестора венчурних проектів або бізнес-ангела Принцип інвестора венчурних проектів або бізнес-ангела Щомісячний огляд діяльності публічних ІСІ в Україні - березень 2011 року Щомісячний огляд діяльності публічних ІСІ в Україні - березень 2011 року
"Газпром" і Японія вкладуть 7 мільярдів в зріджений газ Актуальні напрями інвестиційних проектів Актуальні напрями інвестиційних проектів Аналітичний огляд ринку спільного інвестування у 4 кварталі 2010 року Аналітичний огляд ринку спільного інвестування у 4 кварталі 2010 року
ЄС пропонує Україні вибрати Митний союз, чи зону вільної торгівлі ЄС пропонує Україні вибрати Митний союз, чи зону вільної торгівлі Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших УАІБ: Щотижнева статистика публічних ІСІ (відкриті, інтервальні, закриті фонди). 17.03-23.03.11 р. УАІБ: Щотижнева статистика публічних ІСІ (відкриті, інтервальні, закриті фонди). 17.03-23.03.11 р.
Клюєв запрошує іспанські гроші в українське село Клюєв запрошує іспанські гроші в українське село Вплив фінансової стійкості банківської системи на ефективність функціонування національної інноваційної інфраструктури Вплив фінансової стійкості банківської системи на ефективність функціонування національної інноваційної інфраструктури УАІБ: Щотижнева статистика публічних ІСІ (відкриті, інтервальні, закриті фонди). 10.03-16.03.11 р. УАІБ: Щотижнева статистика публічних ІСІ (відкриті, інтервальні, закриті фонди). 10.03-16.03.11 р.

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Успіх спочатку вимагає десять часткою зусиль, щоб отримати одну частку результату. Після того, як Ви впораєтеся з цим - станете постійно отримує десять часткою результату при одній частці зусиль.

Чарльз Гивенс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті