Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 19 04:19 | London, Apr 19 02:19 | New York, Apr 18 22:19
Shanghai, Apr 19 10:19 | Tokyo, Apr 19 11:19 | Sydney, Apr 19 13:19

ЄС хоче збільшити інвестиції в енергетику до 70 млрд. євро

ЄС хоче збільшити інвестиції в енергетику до 70 млрд. євро




1 лютого 2011 в 12:40 - Христина


ЄС хоче збільшити інвестиції в енергетику до 70 млрд. євро

Європейська Комісія (ЄК) закликає подвоїти інвестиції країн-учасниць Європейського Союзу (ЄС) в поновлювані джерела енергії - до 70 млрд. євро на рік з нинішніх 35 млрд. євро.



Крім того, членам ЄС також слід поліпшити інтеграцію цих джерел в єдиний європейський ринок і зміцнити взаємне співробітництво.

У ході зміцнення співробітництва членам ЄС також буде потрібно узгодити інвестиційні інструменти, використовувані в різних країнах. Узгодження коштів для інтеграції допоможе в найближчому майбутньому зробити поновлювані джерела енергії економічно конкурентоспроможним товаром. Крім того, за даними Єврокомісії, це дозволить щорічно економити до 10 млрд. євро.

Якщо рекомендації комісії будуть виконані, ЄС вдасться збільшити частку відновлюваних джерел енергії до 20% до 2020 р.
 

ЄС хоче збільшити інвестиції в енергетику до 70 млрд. євро


Новини Статті Аналітика
Рівень безробіття в зоні євро в квітні не змінився і склав 9,9% Рівень безробіття в зоні євро в квітні не змінився і склав 9,9% 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів Щотижнева статистика публІчних ІСІ:  31.03-06.04.11 р. Щотижнева статистика публІчних ІСІ: 31.03-06.04.11 р.
Німеччина відмовляється від атомної енергетики Німеччина відмовляється від атомної енергетики Принцип інвестора венчурних проектів або бізнес-ангела Принцип інвестора венчурних проектів або бізнес-ангела Щомісячний огляд діяльності публічних ІСІ в Україні - березень 2011 року Щомісячний огляд діяльності публічних ІСІ в Україні - березень 2011 року
Туркменістан має друге за величиною газове родовище у світі Туркменістан має друге за величиною газове родовище у світі Актуальні напрями інвестиційних проектів Актуальні напрями інвестиційних проектів Аналітичний огляд ринку спільного інвестування у 4 кварталі 2010 року Аналітичний огляд ринку спільного інвестування у 4 кварталі 2010 року
"Газпром" і Японія вкладуть 7 мільярдів в зріджений газ Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших УАІБ: Щотижнева статистика публічних ІСІ (відкриті, інтервальні, закриті фонди). 17.03-23.03.11 р. УАІБ: Щотижнева статистика публічних ІСІ (відкриті, інтервальні, закриті фонди). 17.03-23.03.11 р.
ЄС пропонує Україні вибрати Митний союз, чи зону вільної торгівлі ЄС пропонує Україні вибрати Митний союз, чи зону вільної торгівлі Вплив фінансової стійкості банківської системи на ефективність функціонування національної інноваційної інфраструктури Вплив фінансової стійкості банківської системи на ефективність функціонування національної інноваційної інфраструктури УАІБ: Щотижнева статистика публічних ІСІ (відкриті, інтервальні, закриті фонди). 10.03-16.03.11 р. УАІБ: Щотижнева статистика публічних ІСІ (відкриті, інтервальні, закриті фонди). 10.03-16.03.11 р.

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті