Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 18 20:19 | London, Apr 18 18:19 | New York, Apr 18 14:19
Shanghai, Apr 19 02:19 | Tokyo, Apr 19 03:19 | Sydney, Apr 19 05:19

ЄБРР може інвестувати в українські нафту і газ 500 млн. євро щороку

ЄБРР може інвестувати в українські нафту і газ 500 млн. євро щороку




2 березня 2011 в 16:53 - Роман Зайцев


ЄБРР може інвестувати в українські нафту і газ 500 млн. євро щороку

Європейський банк реконструкції і розвитку вважає за можливе щорічно інвестувати в українську нафтогазову галузь близько 500 млн. євро.



Про це заявив керуючий директор з енергетики ЄБРР Ріккардо Пуліті на Другій щорічній конференції інституту Адама Сміта "Український енергетичний форум" у Києві, повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна".

"Я виконав невеликі розрахунки і припускаю, що ми могли б профінансувати проекти в нафтогазовій галузі в обсязі 500 млн. євро", - сказав він.

На його думку, третина цієї суми має йти на входження банку в акціонерний капітал компаній, решта - на довгострокові кредити для компаній.

Крім цього, Пуліті повідомив, що банку цікаво також співпрацювати з експедиторськими і буровими компаніями.

Водночас, він відзначив, що для налагодження ефективних інвестицій необхідно проводити в Україні вдосконалення законодавчої бази.

ЄБРР може інвестувати в українські нафту і газ 500 млн. євро щороку


Новини Статті Аналітика
Власник Власник "Універсальної інвестиційної групи" збирається продати свій страховий бізнес 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів Щотижнева статистика публІчних ІСІ:  31.03-06.04.11 р. Щотижнева статистика публІчних ІСІ: 31.03-06.04.11 р.
Німеччина відмовляється від атомної енергетики Німеччина відмовляється від атомної енергетики Принцип інвестора венчурних проектів або бізнес-ангела Принцип інвестора венчурних проектів або бізнес-ангела Щомісячний огляд діяльності публічних ІСІ в Україні - березень 2011 року Щомісячний огляд діяльності публічних ІСІ в Україні - березень 2011 року
"Газпром" і Японія вкладуть 7 мільярдів в зріджений газ Актуальні напрями інвестиційних проектів Актуальні напрями інвестиційних проектів Аналітичний огляд ринку спільного інвестування у 4 кварталі 2010 року Аналітичний огляд ринку спільного інвестування у 4 кварталі 2010 року
Клюєв запрошує іспанські гроші в українське село Клюєв запрошує іспанські гроші в українське село Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших УАІБ: Щотижнева статистика публічних ІСІ (відкриті, інтервальні, закриті фонди). 17.03-23.03.11 р. УАІБ: Щотижнева статистика публічних ІСІ (відкриті, інтервальні, закриті фонди). 17.03-23.03.11 р.
Клюєв закликає в Україну німецьких інвесторів Клюєв закликає в Україну німецьких інвесторів Вплив фінансової стійкості банківської системи на ефективність функціонування національної інноваційної інфраструктури Вплив фінансової стійкості банківської системи на ефективність функціонування національної інноваційної інфраструктури УАІБ: Щотижнева статистика публічних ІСІ (відкриті, інтервальні, закриті фонди). 10.03-16.03.11 р. УАІБ: Щотижнева статистика публічних ІСІ (відкриті, інтервальні, закриті фонди). 10.03-16.03.11 р.

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Біржа – це далекобійна гармата... І на біржі оббирають так, як на війні вбивають, не бачиш навіть – хто обібрав тебе.

А.Капюс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті