Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 14:15 | London, Apr 25 12:15 | New York, Apr 25 08:15
Shanghai, Apr 25 20:15 | Tokyo, Apr 25 21:15 | Sydney, Apr 25 23:15

Ірландія буде володіти 92,8% акцій Allied Irish Banks, інвестуючи в банк 3,7 млрд. євро



24 грудня 2010 в 15:36 - Христина


Ірландія буде володіти 92,8% акцій Allied Irish Banks, інвестуючи в банк 3,7 млрд. євро

Вищий суд Ірландії дозволив Мінфіну країни влити в Allied Irish Banks PLC (AIB) 3,7 млрд. євро (5 млрд. доларів), повідомляє Market Watch. З урахуванням цих інвестицій уряд Ірландії буде володіти 92,8% акцій AIB. Купівля акцій буде здійснена на рахунок коштів національного пенсійного фонду.



Вищий суд Ірландії також виніс припис на адресу банку про припинення лістингу звичайних акцій структури на Ірландській і Лондонській фондових біржах.

Важкий фінансовий стан країни багато в чому пов’язують з кризою її банківської системи. Так, уряду Ірландії раніше довелося націоналізувати найбільший банк країни Anglo Irish Bank, рятуючи його від банкрутства.

У свою чергу МВФ, ЄЦБ і ЄС наполягли на тому, щоб країна прийняла фінансову допомогу у розмірі 85 млрд. євро. Ще 7 млрд. фунтів стерлінгів Ірландії запропонувала Великобританія.

 

Ірландія буде володіти 92,8% акцій Allied Irish Banks, інвестуючи в банк 3,7 млрд. євро


Новини Статті Аналітика
Євросоюз може відмовити Україні в кредиті через МВФ Євросоюз може відмовити Україні в кредиті через МВФ 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів Обзор фондового рынка 14.07.2011_PreMarket Обзор фондового рынка 14.07.2011_PreMarket
Рівень безробіття в зоні євро в квітні не змінився і склав 9,9% Рівень безробіття в зоні євро в квітні не змінився і склав 9,9% Принцип інвестора венчурних проектів або бізнес-ангела Принцип інвестора венчурних проектів або бізнес-ангела Обзор фондового рынка 07.06.2011_PreMarket Обзор фондового рынка 07.06.2011_PreMarket
МВФ не має наміру припиняти допомогу Греції МВФ не має наміру припиняти допомогу Греції Актуальні напрями інвестиційних проектів Актуальні напрями інвестиційних проектів Щотижнева статистика публІчних ІСІ:  31.03-06.04.11 р. Щотижнева статистика публІчних ІСІ: 31.03-06.04.11 р.
Греція може не отримати наступного траншу фінансової допомоги від МВФ Греція може не отримати наступного траншу фінансової допомоги від МВФ Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Щомісячний огляд діяльності публічних ІСІ в Україні - березень 2011 року Щомісячний огляд діяльності публічних ІСІ в Україні - березень 2011 року
Організатори IPO Яндекса викупили більш ніж п’ять мільйонів акцій Організатори IPO Яндекса викупили більш ніж п’ять мільйонів акцій Деякі поради інвестору Деякі поради інвестору Україна: перебіг торгів на фінансових ринках Україна: перебіг торгів на фінансових ринках

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті