Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 24 06:39 | London, Apr 24 04:39 | New York, Apr 24 00:39
Shanghai, Apr 24 12:39 | Tokyo, Apr 24 13:39 | Sydney, Apr 24 15:39

Інвестори масово виводять кошти з європейських акцій

Інвестори масово виводять кошти з європейських акцій




7 травня 2010 в 15:05 - Христина


Інвестори масово виводять кошти з європейських акцій

Відтік коштів з фондів, що інвестують у європейські акції, перевищив 2 мільярди доларів у перший тиждень травня.  



Такий обсяг є максимальним за рік, оскільки інвестори побоюються поширення грецької кризи на інші країни єврозони, говориться у звіті EPFR Global.

’Збиток, який фінансові проблеми Греції можуть завдати балансам банків, перспективам зростання Європи та доступності кредитування на ринках облігацій для суверенних емітентів, не давав інвесторам розслабитися в перший тиждень травня’, - наголошується в документі.

Зведений фондовий індекс Європи Stoxx 600 упав на 1,5% після трьох днів зниження, сукупна ринкова капіталізація компаній індексу скоротилася на 340 млрд. євро, повідомляє агентство ’Інтерфакс-Україна’.

Показник обвалився на 11% з максимуму цього року, зафіксованого 15 квітня, на побоюваннях, що фінансову допомогу доведеться виділяти не тільки Греції, але й Іспанії з Португалією.

Продовжився помірний відтік капіталу з фондів, що інвестують в ринок акцій Китаю, на тлі заходів влади КНР з обмеження спекуляцій на ринку нерухомості.

Обсяг вилучень з інвесткомпаній, зацікавлених у латиноамериканських акціях, досяг максимуму за 45 тижнів.

Разом з тим, приплив коштів у сировинні фонди за тиждень, що завершився 5 травня, був рекордним - 1,4 млрд. доларів.
 

Інвестори масово виводять кошти з європейських акцій


Новини Статті Аналітика
Зростання більшості європейських акцій Зростання більшості європейських акцій Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Ф’ючерси на Wall Street піднялися перед даними по ВВП в США і промовою Бернанке Ф’ючерси на Wall Street піднялися перед даними по ВВП в США і промовою Бернанке Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Tesla планує скоротити 400 працівників заводу в Берліні Tesla планує скоротити 400 працівників заводу в Берліні Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Нацбанк різко знизив офіційний курс долара Нацбанк різко знизив офіційний курс долара У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
У Швейцарії назвали суму заморожених активів Росії У Швейцарії назвали суму заморожених активів Росії Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Світ належить оптимістам, песимісти – тільки глядачі.

Ф.Гізо
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті