Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 18 18:32 | London, Apr 18 16:32 | New York, Apr 18 12:32
Shanghai, Apr 19 00:32 | Tokyo, Apr 19 01:32 | Sydney, Apr 19 03:32

Азаров каже, що залучить цього року 100 мільярдів інвестицій

Азаров каже, що залучить цього року 100 мільярдів інвестицій




2 лютого 2011 в 16:31 - Роман Зайцев


Азаров каже, що залучить цього року 100 мільярдів інвестицій

Інвестиційна політика Кабінету міністрів допоможе вже в 2011 році додатково залучити 100 млрд. гривень.



Про це заявив сьогодні прем‘єр-міністр Микола Азаров, відкриваючи чергове засідання уряду, повідомляє агентство "ЛІГАБізнесІнформ".

Азаров зазначив, що сьогодні уряд розглядає програму розвитку інвестиційно-інноваційної діяльності на 2011 рік і на період до 2015 року.

"Це стратегічний документ. Він визначить розвиток нашої економіки на середньострокову перспективу і одночасно закладе основу принципових структурних змін в економіці", - підкреслив він.

Прем‘єр підкреслив, що державна підтримка має бути лише каталізатором для залучення приватних інвестицій, а основною суттю модернізації повинні бути залучені кошти.

"Ми передбачаємо, що в результаті наших дій тільки у 2011 році ми зможемо залучити додатково 100 млрд. гривень інвестицій, що забезпечить додаткове зростання ВВП на 1,5-2% від прогнозного", - також заявив він.

Глава уряду підкреслив, що система державних стимулів повинна дати можливість залучити на кожну гривню державних грошей від 4 до 6 гривень приватних інвестицій.

"Таким чином, будуть створені так звані "точки зростання", які стануть базою для розвитку високотехнологічних галузей та для регіонального розвитку", - додав глава уряду.

Азаров зазначив, що програма визначає концентрацію інвестиційних та науково-технічних ресурсів України на основних цілях: загальна модернізація економіки, збільшення частки високотехнологічних виробництв, створення високопродуктивних робочих місць з високим рівнем оплати праці тощо.

Азаров каже, що залучить цього року 100 мільярдів інвестицій


Новини Статті Аналітика
Присяжнюк популяризує серед фермерів холодильники Присяжнюк популяризує серед фермерів холодильники 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів Щотижнева статистика публІчних ІСІ:  31.03-06.04.11 р. Щотижнева статистика публІчних ІСІ: 31.03-06.04.11 р.
Уряд Білорусі повернув державне регулювання цін на ряд продуктів Уряд Білорусі повернув державне регулювання цін на ряд продуктів Принцип інвестора венчурних проектів або бізнес-ангела Принцип інвестора венчурних проектів або бізнес-ангела Щомісячний огляд діяльності публічних ІСІ в Україні - березень 2011 року Щомісячний огляд діяльності публічних ІСІ в Україні - березень 2011 року
Уряд готує формулу Уряд готує формулу "3+1" з митним союзом Актуальні напрями інвестиційних проектів Актуальні напрями інвестиційних проектів Аналітичний огляд ринку спільного інвестування у 4 кварталі 2010 року Аналітичний огляд ринку спільного інвестування у 4 кварталі 2010 року
Уряд до осені планує розробити схему реструктуризації та реорганізації Уряд до осені планує розробити схему реструктуризації та реорганізації "Нафтогазу" Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших УАІБ: Щотижнева статистика публічних ІСІ (відкриті, інтервальні, закриті фонди). 17.03-23.03.11 р. УАІБ: Щотижнева статистика публічних ІСІ (відкриті, інтервальні, закриті фонди). 17.03-23.03.11 р.
Уряд обіцяє гасити 100% кредиту за українські автобуси Уряд обіцяє гасити 100% кредиту за українські автобуси Вплив фінансової стійкості банківської системи на ефективність функціонування національної інноваційної інфраструктури Вплив фінансової стійкості банківської системи на ефективність функціонування національної інноваційної інфраструктури УАІБ: Щотижнева статистика публічних ІСІ (відкриті, інтервальні, закриті фонди). 10.03-16.03.11 р. УАІБ: Щотижнева статистика публічних ІСІ (відкриті, інтервальні, закриті фонди). 10.03-16.03.11 р.

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Біржа – це далекобійна гармата... І на біржі оббирають так, як на війні вбивають, не бачиш навіть – хто обібрав тебе.

А.Капюс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті