Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 09:38 | London, Apr 25 07:38 | New York, Apr 25 03:38
Shanghai, Apr 25 15:38 | Tokyo, Apr 25 16:38 | Sydney, Apr 25 18:38

Азаров доручив держмонополіям готувати інвестпроекти

Азаров доручив держмонополіям готувати інвестпроекти
Рейтинг: 0
Голосів: 0




15 вересня 2010 в 13:51 - Роман Зайцев


Азаров доручив держмонополіям готувати інвестпроекти

Прем'єр-міністр Микола Азаров доручив державним монополіям і підприємствам протягом місяця підготувати першочергові інвестиційні проекти з модернізації і розвитку. Про це прем'єр заявив сьогодні на засіданні Кабінету міністрів.  



"Ми повинні протягом місяця розглянути усі інноваційні проекти наших держмонополій і підприємств і визначити шляхи модернізації і відновлення", - сказав Азаров.

Він доручив першому віце-прем'єр-міністрові України Андрію Клюєву обговорити питання інвестиційного розвитку з найбільшими корпораціями країни.

"Уряд пропонує стати на шлях з двостороннім рухом. З одного боку, ми повинні знати про плани найбільших підприємств і враховувати їх у своїх розрахунках розвитку. З іншого боку, ми готові стимулювати відновлення базових галузей економіки", - сказав Азаров.

При цьому він підкреслив необхідність активізувати роботу держструктур, котрі працюють у напрямі залучення інвестицій.

"Ми повинні зробити чіткий розрахунок робіт на 2011-й рік, пов'язавши його з можливостями держави, кредитною підтримкою банківської сфери і іноземними інвестиціями", - сказав прем'єр.

Азаров доручив держмонополіям готувати інвестпроекти


Новини Статті Аналітика
Присяжнюк популяризує серед фермерів холодильники Присяжнюк популяризує серед фермерів холодильники 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів Щотижнева статистика публІчних ІСІ:  31.03-06.04.11 р. Щотижнева статистика публІчних ІСІ: 31.03-06.04.11 р.
Уряд Білорусі повернув державне регулювання цін на ряд продуктів Уряд Білорусі повернув державне регулювання цін на ряд продуктів Принцип інвестора венчурних проектів або бізнес-ангела Принцип інвестора венчурних проектів або бізнес-ангела Щомісячний огляд діяльності публічних ІСІ в Україні - березень 2011 року Щомісячний огляд діяльності публічних ІСІ в Україні - березень 2011 року
Уряд готує формулу Уряд готує формулу "3+1" з митним союзом Актуальні напрями інвестиційних проектів Актуальні напрями інвестиційних проектів Аналітичний огляд ринку спільного інвестування у 4 кварталі 2010 року Аналітичний огляд ринку спільного інвестування у 4 кварталі 2010 року
Уряд до осені планує розробити схему реструктуризації та реорганізації Уряд до осені планує розробити схему реструктуризації та реорганізації "Нафтогазу" Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших УАІБ: Щотижнева статистика публічних ІСІ (відкриті, інтервальні, закриті фонди). 17.03-23.03.11 р. УАІБ: Щотижнева статистика публічних ІСІ (відкриті, інтервальні, закриті фонди). 17.03-23.03.11 р.
Уряд обіцяє гасити 100% кредиту за українські автобуси Уряд обіцяє гасити 100% кредиту за українські автобуси Вплив фінансової стійкості банківської системи на ефективність функціонування національної інноваційної інфраструктури Вплив фінансової стійкості банківської системи на ефективність функціонування національної інноваційної інфраструктури УАІБ: Щотижнева статистика публічних ІСІ (відкриті, інтервальні, закриті фонди). 10.03-16.03.11 р. УАІБ: Щотижнева статистика публічних ІСІ (відкриті, інтервальні, закриті фонди). 10.03-16.03.11 р.

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті