Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 20:32 | London, Apr 25 18:32 | New York, Apr 25 14:32
Shanghai, Apr 26 02:32 | Tokyo, Apr 26 03:32 | Sydney, Apr 26 05:32

Алжир потребує інвестицій від зарубіжних нафтогазових компанії



19 березня 2011 в 10:39 - Христина


Алжир потребує інвестицій від зарубіжних нафтогазових компанії

Алжиру знову не вдалося залучити іноземні компанії до розробки неосвоєних нафтових і газових родовищ.



У ході минулого тендеру Алжир вручив лише дві з 10 пропонованих ліцензій на освоєння родовищ. Це вже третій поспіль тендер, що слабо зацікавив іноземні компанії через жорсткі умови.

Алжир займає восьме місце в світі з експорту нафти і четверте - за експортом газу, але видобуток ведеться в основному на старих родовищах, і країні потрібні іноземні інвестиції для освоєння нових запасів.

Ліцензії отримали іспанська компанія Cepsa і державна алжирська компанія Sonatrach. Міністр енергетики Юсеф Юсфі не прокоментував результати тендеру, сказавши лише: "Ми продовжимо заохочувати інвестиції наших партнерів в Алжирі".

Під час грудневого тендеру Алжир видав три з пропонованих 10 ліцензій, а під час першого тендеру - чотири з 16. Алжирські чиновники пояснили ці підсумки світовим економічним спадом, але керівництво західних нафтових компаній скаржилося на непривабливі фінансові умови.

До кінця березня має бути запущений газопровід до Іспанії, і Чіжук сумнівається, що в Алжиру буде достатньо газу для його наповнення. Алжирські чиновники запевняють, що країна здатна виконати всі зобов‘язання з постачання газу і прискорить розробку родовищ, але не говорять, як саме це планується робити.
 

Алжир потребує інвестицій від зарубіжних нафтогазових компанії


Новини Статті Аналітика
Україна скоротила експорт електроенергії Україна скоротила експорт електроенергії 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів Щотижнева статистика публІчних ІСІ:  31.03-06.04.11 р. Щотижнева статистика публІчних ІСІ: 31.03-06.04.11 р.
Kulczyk Oil почав буріння на родовищі газу Kulczyk Oil почав буріння на родовищі газу "Ольгівській-14" в Україні Принцип інвестора венчурних проектів або бізнес-ангела Принцип інвестора венчурних проектів або бізнес-ангела Щомісячний огляд діяльності публічних ІСІ в Україні - березень 2011 року Щомісячний огляд діяльності публічних ІСІ в Україні - березень 2011 року
Росія може експортувати 20 мільйонів тонн зерна Росія може експортувати 20 мільйонів тонн зерна Актуальні напрями інвестиційних проектів Актуальні напрями інвестиційних проектів Аналітичний огляд ринку спільного інвестування у 4 кварталі 2010 року Аналітичний огляд ринку спільного інвестування у 4 кварталі 2010 року
Росія перегляне ціну газу в обмін на ГТС Росія перегляне ціну газу в обмін на ГТС Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших УАІБ: Щотижнева статистика публічних ІСІ (відкриті, інтервальні, закриті фонди). 17.03-23.03.11 р. УАІБ: Щотижнева статистика публічних ІСІ (відкриті, інтервальні, закриті фонди). 17.03-23.03.11 р.
Shell буде шукати на Харківщині газ Shell буде шукати на Харківщині газ Вплив фінансової стійкості банківської системи на ефективність функціонування національної інноваційної інфраструктури Вплив фінансової стійкості банківської системи на ефективність функціонування національної інноваційної інфраструктури УАІБ: Щотижнева статистика публічних ІСІ (відкриті, інтервальні, закриті фонди). 10.03-16.03.11 р. УАІБ: Щотижнева статистика публічних ІСІ (відкриті, інтервальні, закриті фонди). 10.03-16.03.11 р.

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті