Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 19:38 | London, Apr 25 17:38 | New York, Apr 25 13:38
Shanghai, Apr 26 01:38 | Tokyo, Apr 26 02:38 | Sydney, Apr 26 04:38

Збанкрутував ще один туроператор

Збанкрутував ще один туроператор




10 вересня 2010 в 16:55 - Роман Зайцев


Збанкрутував ще один туроператор

Ще один український туроператор знаходиться на межі банкрутства. Це вже відчули на собі українські туристи, яких виселяють з готелів Хорватії і Чорногорії.  



9 вересня компанія Zeta, що здійснює тури до Хорватії, Чорногорії і Словенії, розіслала своїм партнерам факси, в яких сповіщає про тимчасове припинення роботи "з об'єктивних причин".

"Чартерні програми на вильоти з Києва в Спліт, Пулу і Тіват (Хорватія і Чорногорія), починаючи з 11 вересня 2010 року, скасовані. Повернення грошових коштів і претензій приймаються в установленому законом порядку", - повідомляється у факсі.

Телефони компанії вчора не відповідали. Директор туркомпанії "Всесвіт Тур" Ганна Жовта розповіла, що цього року Zeta відмовилася від компанії-приймаючої сторони і вирішила напряму співпрацювати з готелями.

"А так потрібно заздалегідь брати блоки місць у літаках, готелях. Але сезон був слабенький, вони, мабуть, не добрали клієнтів. Через борги готелі перестали виселяти їх туристів", - сказала вона.

"У Zeta зрозуміли, що не зможуть погасити борги і зняли рейси, хоча вони були проплачені туристами. У туристичних колах говорять, що Zeta скоро оголосить себе банкрутом", - резюмувала Жовта.

В схожій ситуації в липні виявилися близько 300 туристів прогорілого оператора Karya Tour. Вони до цих пір чекають компенсацій.

Збанкрутував ще один туроператор


Новини Статті Аналітика
Київський суд почав справу про банкрутство Київський суд почав справу про банкрутство "Альфа-Нафти" Фінансові та боргові проблеми американських штатів Фінансові та боргові проблеми американських штатів Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Ісландія виплатить 3,9 млрд. євро компенсації через банкрутство Icesave Ісландія виплатить 3,9 млрд. євро компенсації через банкрутство Icesave 5 етапів розвитку 5 етапів розвитку "ринкових міхурів" ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Мінекономрозвитку хоче зробити банкрутство простішим Мінекономрозвитку хоче зробити банкрутство простішим Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Госпсуд Києва припинив банкрутство Госпсуд Києва припинив банкрутство "Енергоатому" Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Орендне підприємство Орендне підприємство "Донецькміськтепломережа" збанкрутовало Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті