Інвестиції.орг

Kyiv, Mar 19 08:37 | London, Mar 19 06:37 | New York, Mar 19 02:37
Shanghai, Mar 19 14:37 | Tokyo, Mar 19 15:37 | Sydney, Mar 19 17:37

Засновник холдингу "КП Медіа" продав усі акції товариства

Засновник холдингу "КП Медіа" продав усі акції товариства




11 квітня 2011 в 12:40 - Роман Зайцев


Засновник холдингу "КП Медіа" продав усі акції товариства

Засновник видавничого холдингу ПАТ "КП Медіа" громадянин США Джед Ендрю Санден продав всі приналежні йому акції і вийшов зі складу акціонерів компанії.



Про це повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна" із посиланням на інформацію ПАТ у системі розкриття Держкомісії з цінних паперів та фондового ринку.

Згідно з даними в системі, до кінця 2009 року Сандену належало 47,3619% акцій, проте до літа 2010 року його пакет виріс до 52,1429%.

У системі розкриття уточнюється, що продаж акцій відбувся до зміни керівника "КП Медіа" у кінці березня, коли новим генеральним директором став очільник цифрового агентства Netwalker Віталій Гордуз.

Тоді "КП Медіа" повідомила, що Гордуз займеться оперативним управлінням бізнесом, а Джед Санден як і раніше буде займатися стратегічними питаннями і редакційною політикою.

Офіційна інформація про покупця контрольного пакету поки відсутня, хоча емітент та зберігачі повинні повідомляти про всі зміни серед власників більше 10% акцій.

За даними "Української правди", що підтверджена джерелами агентства у видавництві, покупцями виступають структури відомого українського бізнесмена Петра Порошенка і видавця, співвласника УМХ Бориса Ложкіна.

Другим великим акціонером "КП Медіа" донедавна виступало ТОВ, зареєстроване за однією адресою з видавництвом "Сан медіа", міноритарієм якого є Санден, а основним власником - "Ог солюшенз Лімітед" (Британські Віргінські о-ви).

Ще 13,0271% акцій належало кіпрській DRGN Limited, пов‘язаній із великою українською інвестиційною компанією "Драгон Капітал", яка у 2006 році виступала інвестиційним консультантом "КП Медіа".

Компанія KP Media був заснована Санденом у вересні 1995 року.

До холдингу входять портал bigmir)net, журнали "Кореспондент", "Ідеї вашого дому", довідники Kyiv Business Directory й "Інтер‘єр магазин", інтернет-проекти Корреспондент.net, Novynar.com.ua і Ricardo.com.ua.

Найбільшими дочірніми компаніями холдингу є ТОВ "КП-Адвертайзінг", "КП-Паблікейшнс" і "Бігмір-Інтернет".

Засновник холдингу "КП Медіа" продав усі акції товариства


Новини Статті Аналітика
"Нафтогаз" знову спробує продати на аукціоні бензин за ціною вище ринкової 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Власник Власник "Універсальної інвестиційної групи" збирається продати свій страховий бізнес Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
"Нафтогаз України" продав ОВДП на 5 млрд грн "Дельта банку" Деякі поради інвестору Деякі поради інвестору Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Організатори IPO Яндекса викупили більш ніж п’ять мільйонів акцій Організатори IPO Яндекса викупили більш ніж п’ять мільйонів акцій Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
"Нафтогаз" вперше продав ОВДП на 5 мільярдів приватному банку Венчурний капітал як джерело інноваційних процесів в системі безпеки підприємництва Венчурний капітал як джерело інноваційних процесів в системі безпеки підприємництва I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Як байка, так і життя ціниться не за довжину, а за зміст.

Сенека
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті