Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 20 17:02 | London, Apr 20 15:02 | New York, Apr 20 11:02
Shanghai, Apr 20 23:02 | Tokyo, Apr 21 00:02 | Sydney, Apr 21 02:02

Янукович у Кіровограді відкрив міжнародний аеропорт

Янукович у Кіровограді відкрив міжнародний аеропорт




22 жовтня 2010 в 12:40 - Роман Зайцев


Янукович у Кіровограді відкрив міжнародний аеропорт

Президент України Віктор Янукович взяв участь у церемонії відкриття міжнародного пасажирського термінала аеропорту "Кіровоград", повідомляє прес-служба глави держави.  



Президент перерізав символічну стрічку перед входом до новозбудованого комплексу та оглянув його приміщення - зали реєстрації пасажирів, контролю на авіабезпеку, паспортного контролю, очікування, прильоту.

Глава держави привітав представників місцевої влади та працівників аеропорту з успішною реалізацією проекту з будівництва міжнародного терміналу. В.Янукович зазначив, що "це гарний початок" і подякував усім, хто долучився до реалізації проекту.

Голова Кіровоградської обласної державної адміністрації (ОДА) Сергій Ларін поінформував Президента, що новий термінал був побудований буквально за півтора місяці.

"Термінал сьогодні готовий приймати пасажирів", - сказав він, додавши, що у комплексі встановлено найсучасніше обладнання.
За словами керівника ОДА, зараз триває процес добудови другої штучної злітно-посадкової смуги аеродромного комплексу, яка матиме загальну довжину 2100 м, та буде здатна приймати великі літаки.

"Сьогодні ми працюємо над тим, щоб запустити регулярний рейс на Київ", - також поінформував главу держави С.Ларін. За його словами, місцева влада планує зробити це до кінця поточного року.

Нагадаємо, сьогодні, 22 жовтня, Президент Віктор Янукович із робочою поїздкою відвідує Кіровоградську область.

 

Янукович у Кіровограді відкрив міжнародний аеропорт


Новини Статті Аналітика
Польща відкриє в Україні візові центри Польща відкриє в Україні візові центри Оптимізація величини вантажних одиниць при реалізації інноваційних логістичних концепцій на авіатранспорті Оптимізація величини вантажних одиниць при реалізації інноваційних логістичних концепцій на авіатранспорті Обзор рынка акций перед открытием дня (16.05.2011) Обзор рынка акций перед открытием дня (16.05.2011)
Відкриття стадіону Відкриття стадіону "Олімпійського" відбудеться в жовтні Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Янукович виключив можливість членства України в НАТО Янукович виключив можливість членства України в НАТО Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Янукович каже, що Україна має намір продовжити співпрацю з МВФ Янукович каже, що Україна має намір продовжити співпрацю з МВФ Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Президент України виключає можливість злиття Президент України виключає можливість злиття "Нафтогазу" і "Газпрому" У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ти ніколи не вирішиш проблему, якщо думатимеш так само, як ті, хто її створив.

Альберт Ейнштейн
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті