Інвестиції.орг

Kyiv, Mar 19 13:47 | London, Mar 19 11:47 | New York, Mar 19 07:47
Shanghai, Mar 19 19:47 | Tokyo, Mar 19 20:47 | Sydney, Mar 19 22:47

Янукович наказав будувати об’єкти під Олімпіаду

Янукович наказав будувати об’єкти під Олімпіаду




11 квітня 2011 в 19:20 - Роман Зайцев


Янукович наказав будувати об’єкти під Олімпіаду

До 2014 року має бути підготовлена спортивна інфраструктура, щоб домогтися схвалення української заявки на право проведення зимових Олімпійських та Паралімпійських ігор 2022 року.



Про це заявив президент Віктор Янукович під час засідання регіонального Комітету з економічних реформ у Львівській області, повідомляє його прес-служба.

На другому етапі - до 2022 року - треба завершити підготовку цієї інфраструктури, сказав президент.

"Я сьогодні доручу Кабінету Міністрів України розробити та затвердити Державну цільову соціальну програму розвитку в Україні спортивної та туристичної інфраструктури у 2011-2022 роках, - сказав Янукович.

Він підкреслив важливість підготовки програми щодо залучення інвестицій у будівництво об‘єктів спортивної, туристичної і транспортної інфраструктури.

"Ми по всіх напрямках працюємо з Міжнародним олімпійським комітетом, в нас уже є робочий план", - підкреслив Янукович.

Глава держави зазначив, що органи виконавчої влади та місцевого самоврядування під час реалізації зазначеної програми зобов‘язані забезпечити ефективність використання місцевих ресурсів, а національний проект "Олімпійська надія-2022" для західного регіону, сусідніх областей повинен стати складовою стратегії їх соціально-економічного розвитку.

Янукович ще раз нагадав, що необхідною умовою проведення Зимової олімпіади в Україні буде успішне проведення футбольного чемпіонату Європи 2012 року.

Водночас віце-прем‘єр Борис Колесніков заявив, що організація зимової Олімпіади 2022 року на Львівщині допоможе створити в Західній Україні 100 тисяч робочих місць в туристичній галузі.

"На додачу, міжнародне змагання номер один у світі дасть також 500 тисяч робочих місць в суміжних галузях. Це повністю вирішить соціальну проблему зайнятості в західному регіоні", - сказав Колесніков, повідомляє прес-служба віце-прем‘єра.

Янукович наказав будувати об’єкти під Олімпіаду


Новини Статті Аналітика
"Газпром" і Японія вкладуть 7 мільярдів в зріджений газ 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів Щотижнева статистика публІчних ІСІ:  31.03-06.04.11 р. Щотижнева статистика публІчних ІСІ: 31.03-06.04.11 р.
Клюєв запрошує іспанські гроші в українське село Клюєв запрошує іспанські гроші в українське село Принцип інвестора венчурних проектів або бізнес-ангела Принцип інвестора венчурних проектів або бізнес-ангела Щомісячний огляд діяльності публічних ІСІ в Україні - березень 2011 року Щомісячний огляд діяльності публічних ІСІ в Україні - березень 2011 року
Клюєв закликає в Україну німецьких інвесторів Клюєв закликає в Україну німецьких інвесторів Актуальні напрями інвестиційних проектів Актуальні напрями інвестиційних проектів Аналітичний огляд ринку спільного інвестування у 4 кварталі 2010 року Аналітичний огляд ринку спільного інвестування у 4 кварталі 2010 року
ДТЕК планує інвестувати у вугледобувну і енергетичну галузі 20 млрд. доларів ДТЕК планує інвестувати у вугледобувну і енергетичну галузі 20 млрд. доларів Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших УАІБ: Щотижнева статистика публічних ІСІ (відкриті, інтервальні, закриті фонди). 17.03-23.03.11 р. УАІБ: Щотижнева статистика публічних ІСІ (відкриті, інтервальні, закриті фонди). 17.03-23.03.11 р.
Янукович виключив можливість членства України в НАТО Янукович виключив можливість членства України в НАТО Вплив фінансової стійкості банківської системи на ефективність функціонування національної інноваційної інфраструктури Вплив фінансової стійкості банківської системи на ефективність функціонування національної інноваційної інфраструктури УАІБ: Щотижнева статистика публічних ІСІ (відкриті, інтервальні, закриті фонди). 10.03-16.03.11 р. УАІБ: Щотижнева статистика публічних ІСІ (відкриті, інтервальні, закриті фонди). 10.03-16.03.11 р.

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Успіх - це отримання того, що Ви хочете отримати. Щастя - це бажання мати те, чим Ви володієте.

Дейл Карнегі
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті