Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 17:35 | London, Apr 25 15:35 | New York, Apr 25 11:35
Shanghai, Apr 25 23:35 | Tokyo, Apr 26 00:35 | Sydney, Apr 26 02:35

Влітку ЦУМ закриють на реконструкцію

Влітку ЦУМ закриють на реконструкцію




10 січня 2011 в 19:22 - Ілона Чіркова


Влітку ЦУМ закриють на реконструкцію

Влітку київський Центральний універмаг (ЦУМ) закриють на реконструкцію. Як стало відомо, від будівлі залишать тільки фасад - він побудований у 1939 році і є пам'ятником архітектури. Усередині ж ЦУМ перебудують під сучасний магазин.



Відповідно до одного з варіантів замість ЦУМу з'явиться торговий центр за прикладом знаменитого лондонського Херродс, де можна купити все: від кулькової ручки до яхти. Точний план реконструкції новий власник обіцяє розповісти на початку весни.

На думку продавців, які працюють у ЦУМі, реконструкція буде відбуватися за прикладом універмагу Україна, який став галереєю бутіків. Ріелтори, у свою чергу, говорять, що після реконструкції в ЦУМі, швидше за все, з'являться торгові приміщення класу А, а значить, збільшиться не тільки ціна на оренду, але і вартість товарів.

Закінчення реконструкції ЦУМу заплановане на 2012 рік.

Раніше компанія Столичний ЦУМ, що входить до Групи ЕСТА (на 100% належить групі СКМ Ріната Ахметова), отримала дозвіл Антимонопольного комітету України на придбання 100% ЦУМу в Києві.

Нові власники ЦУМу - компанія Еста-Холдинг, що належить українському бізнесменові Рінату Ахметову, екс-міністр промисловості Валерій Мазур і іноземні компанії обговорювали концепцію його реконструкції, що передбачає будівництво величезного паркінгу і новий формат універмагу.

Компанія ЕСТА Холдинг - керуюча Компанія Групи ЕСТА - холдингу нерухомості Групи СКМ. ЕСТА Холдинг виступає як інвестор і девелопер, а також здійснює стратегічне управління об'єктами комерційної, готельної та житлової нерухомості.

До Групи входять готелі Донбас Палас, Опера (Київ), Київ (Донецьк), логістичний комплекс у Дніпропетровську, а також ряд проектів на стадії реалізації (багатофункціональний комплекс Пушкінський (Донецьк), багатофункціональний комплекс на вул. Фролівській (Київ), багатофункціональний комплекс на Московській площі (м. Київ) та ін.) Крім того, Група є співвласником бізнес-центру Леонардо (Київ). ТОВ Еста Холдинг - на 100% входить до Групи СКМ.

Центральний Універмаг (м. Київ) був відкритий у 1938 році. Будівля загальною площею більше 21,5 тис. кв. м. розташована на перетині вул. Хрещатик та Богдана Хмельницького і безпосередньо примикає до будинку Київської міської адміністрації.

Влітку ЦУМ закриють на реконструкцію


Новини Статті Аналітика
Київ позичить 300 мільйонів, щоб віддати борги за 2004 рік Київ позичить 300 мільйонів, щоб віддати борги за 2004 рік Принципи організації комунальної інфрастуктури Принципи організації комунальної інфрастуктури Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Київ втратив можливість призначати одного з директорів-розпорядників ЄБРР Київ втратив можливість призначати одного з директорів-розпорядників ЄБРР Ахметов купив Київський центральний універмаг Ахметов купив Київський центральний універмаг ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
На реконструкцію На реконструкцію "Олімпійського" витрачено 3,65 млрд грн з 4,5 млрд грн запланованих Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Підготовка функціонерів до Євро-2012 коштуватиме Києву 18 мільйонів Підготовка функціонерів до Євро-2012 коштуватиме Києву 18 мільйонів Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Київ i Брюссель наближаються до завершення переговорiв щодо зони вiльної торгiвлi Київ i Брюссель наближаються до завершення переговорiв щодо зони вiльної торгiвлi Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті