Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 24 03:21 | London, Apr 24 01:21 | New York, Apr 23 21:21
Shanghai, Apr 24 09:21 | Tokyo, Apr 24 10:21 | Sydney, Apr 24 12:21

Visa злякалася українських антимонопольщиків

Visa злякалася українських антимонопольщиків
Рейтинг: 0
Голосів: 0




16 листопада 2010 в 16:10 - Роман Зайцев


Visa злякалася українських антимонопольщиків

Американська компанія Visa готова знизити вартість своїх послуг для українських банків.  



Про це заявив генеральний директор Visa International Consolidated Support Services Стівен Паркер на засіданні Антимонопольного комітету України у вівторок, повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна".

"Нині ми готові прийняти комплекс заходів, результатом яких стане зниження загальної тарифного навантаження на банки", - сказав він.

Як повідомив виконуючий обов‘язки глави АМКУ Юрій Кравченко, комітет очікує, що в середньому компанія реалізує заходи, які призведуть до зниження в середньому на 10% послуг з обслуговування платіжних карт Visa, а також зниження цін на ліцензії на послуги платіжної системи.

При цьому він підкреслив, що відомство очікує, що подібні дії компанії Visa спричинять за собою адекватне зниження вартості послуг українських банків з обслуговування платіжних карт.

Кравченко відзначив, що підвищення вартості послуг компанією Visa спостерігалося з 2007 до першої половини 2010 року.

Він підкреслив, що АМКУ не став застосовувати штрафи щодо компанії Visa, оскільки вона активно співпрацювала з комітетом у рамках перевірки її тарифної політики.

При цьому Кравченко додав, що АМКУ в ході аналогічного розслідування послуг платіжної системи MasterCard готовий накласти на цю компанію штрафи, оскільки її співпраці з АМКУ недостатньо.

"З боку компанії MasterCard, а там ми проводимо розслідування, якщо не буде такої співпраці ... то у нас є всі засоби, щоб у рамках цієї справи про порушення (антиконкурентного законодавства України) накласти відповідні штрафи", - підкреслив Кравченко.

Visa злякалася українських антимонопольщиків


Новини Статті Аналітика
Nokia прогнозує Nokia прогнозує "істотне зниження" виручки за підсумками II кварталу 2011 р. Шведська група SEB, можливо, купить третій банк в Україні Шведська група SEB, можливо, купить третій банк в Україні Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Fitch Ratings знизило рейтинг Кіпру до A- з Fitch Ratings знизило рейтинг Кіпру до A- з "негативним" прогнозом Акції Акції "Луганськтепловозу" впали на 24,3% ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Європа істотно скоротила споживання російського газу Європа істотно скоротила споживання російського газу Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
S&P знизило кредитний рейтинг Білорусі S&P знизило кредитний рейтинг Білорусі Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
АМКУ дозволив Eni зайти на український газовий ринок АМКУ дозволив Eni зайти на український газовий ринок Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Успіх спочатку вимагає десять часткою зусиль, щоб отримати одну частку результату. Після того, як Ви впораєтеся з цим - станете постійно отримує десять часткою результату при одній частці зусиль.

Чарльз Гивенс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті