Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 16:05 | London, Apr 25 14:05 | New York, Apr 25 10:05
Shanghai, Apr 25 22:05 | Tokyo, Apr 25 23:05 | Sydney, Apr 26 01:05

В Україні вступили в силу зміни до законодавства щодо запровадження системи електронної держреєстрації підприємців

В Україні вступили в силу зміни до законодавства щодо запровадження системи електронної держреєстрації підприємців




17 листопада 2010 в 16:00 - Роман Зайцев


В Україні вступили в силу зміни до законодавства щодо запровадження системи електронної держреєстрації підприємців

В Україні вступили в силу зміни до законодавства щодо запровадження системи електронної держреєстрації підприємців. Відповідне повідомлення опубліковане у виданні "Урядовий кур'єр".



Нагадаємо, 10 листопада Президент України Віктор Янукович підписав закон № 2609-VІ від 19 жовтня 2010 р. "Про внесення змін до Закону України "Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців" щодо проведення електронної реєстрації", повідомляє прес-служба глави держави.

Законодавчим актом внесено зміни до Господарського кодексу України, законів "Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців" та "Про бухгалтерський облік та фінансову звітність" для створення в Україні системи електронної державної реєстрації суб´єктів господарювання.

Згідно із документом, електронні документи, подані для проведення державної реєстрації, оформляються відповідно до вимог законодавства у сфері електронних документів та електронного документообігу, а також електронного цифрового підпису. З документів, поданих для проведення державної реєстрації на паперових носіях державним реєстратором, обов´язково виготовляється електронна копія шляхом сканування. У разі подання електронних документів реєстраційна картка та документи, крім документів, що засвідчують повноваження уповноваженої особи, засвідчуються електронним цифровим підписом заявника.

Крім того, електронний документ вважається одержаним державним реєстратором з часу надходження заявникові повідомлення в електронній формі про одержання такого електронного документа заявником. Підтвердження факту одержання електронного документа заявника надсилається державним реєстратором автоматично протягом доби.

У разі подання електронних документів про внесення змін до відомостей про місцезнаходження юридичної особи оригінал свідоцтва про державну реєстрацію юридичної особи надсилається державному реєстратору рекомендованим листом з описом вкладення. При цьому державному реєстратору електронним документом надсилаються відомості про реквізити рекомендованого листа та подається опис, що містить відомості про надіслані електронні документи, в електронній формі. У разі подання державному реєстратору електронних документів юридичної особи до них додається електронний документ, що засвідчує повноваження особи, пов´язані з підготовкою електронних документів юридичної особи.

Закон набирає чинності через дев‘ять місяців з дня його опублікування.

Нагадаємо, 19 жовтня 2010 р. Верховна Рада України ухвалила закон "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України" (щодо запровадження системи електронної державної реєстрації суб‘єктів господарювання)". Відповідний законопроект зареєстровано за № 6261.

В Україні вступили в силу зміни до законодавства щодо запровадження системи електронної держреєстрації підприємців


Новини Статті Аналітика
Уряд змінює порядок реєстрації безробітних Уряд змінює порядок реєстрації безробітних Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
ДКЦПФР зареєструвала цінних паперів на 16,3 млрд грн. ДКЦПФР зареєструвала цінних паперів на 16,3 млрд грн. Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Ощадбанк почав реєструвати вкладників Ощадбанк почав реєструвати вкладників "Родовід Банку" для виплати депозитів Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Державна Комісія з цінних паперів зареєструвала звіт про розміщення акцій Державна Комісія з цінних паперів зареєструвала звіт про розміщення акцій "Родовід Банку" У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Держкомісія з цінних паперів зареєструвала емісію акцій Родовід Банку Держкомісія з цінних паперів зареєструвала емісію акцій Родовід Банку Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті