Інвестиції.орг

Kyiv, Mar 19 07:16 | London, Mar 19 05:16 | New York, Mar 19 01:16
Shanghai, Mar 19 13:16 | Tokyo, Mar 19 14:16 | Sydney, Mar 19 16:16

Уряд спростив процедуру відкриття бізнесу

Уряд спростив процедуру відкриття бізнесу




24 березня 2011 в 10:20 - Роман Зайцев


Уряд спростив процедуру відкриття бізнесу

Кабінет міністрів схвалив розроблений Держкомпідприємництва законопроект, який спрощує процедуру відкриття і ведення бізнесу.



Найближчим часом документ буде переданий на розгляд Верховної ради, повідомляє агентсвтво "ЛІГАБізнесІнформ" із посиланням на прес-службу Держкомпідприємництва.

Законопроект, зокрема, дає можливість засновникам юридичних осіб (крім акціонерних товариств) створювати статутний капітал у розмірах і в складі, який їм необхідний для започаткування бізнесу.

На сьогодні статутний фонд для товариств з обмеженою відповідальністю повинен бути не менше суми, яка дорівнює одній мінімальній зарплаті, для акціонерного товариства - не менше 1250 мінімальних зарплат.

Відповідно засновникам не потрібно буде вносити гроші у вигляді внесків до статутного капіталу до моменту проведення їх державної реєстрації, відзначають у відомстві.

Запропоновані зміни також дозволять заощадити на оплаті послуг банків при відкритті тимчасових рахунків і на оплаті за нотаріальне засвідчення підписів засновників на установчих документах.

Також проектом закону спрощуються вимоги щодо обов‘язкового нотаріального оформлення окремих документів, які подаються на проведення державної реєстрації припинення юрособи та фізособи-підприємця.

У Держкомпідприємництва вважають, що спрощення та оптимізація процедури створення юросіб різних організаційно-правових форм господарювання буде залучати підприємців до відкриття власної справи в складних економічних умовах, а також буде сприяти поліпшенню позиції України в рейтингу Doing Business Світового банку за критерієм "відкриття бізнесу".

Як повідомлялося, раніше урядовий уповноважений з дерегуляції господарської діяльності Михайло Бродський заявив, що в першу чергу в Україні необхідно спростити процедуру закриття бізнесу, а процедура відкриття і так занадто спрощена.

Уряд спростив процедуру відкриття бізнесу


Новини Статті Аналітика
Присяжнюк популяризує серед фермерів холодильники Присяжнюк популяризує серед фермерів холодильники Економічна думка щодо розвитку підприємництва: історичний аспект Економічна думка щодо розвитку підприємництва: історичний аспект Огляд українських ринків за 04.02.2011. Підсумки тижня Огляд українських ринків за 04.02.2011. Підсумки тижня
Уряд Білорусі повернув державне регулювання цін на ряд продуктів Уряд Білорусі повернув державне регулювання цін на ряд продуктів Формування цілевої муніципальної програми ефективного енергозбереження Формування цілевої муніципальної програми ефективного енергозбереження Огляд українських ринків за 31.01.2011.Світова кон’юнктура визначає динаміку вітчизняних ринків Огляд українських ринків за 31.01.2011.Світова кон’юнктура визначає динаміку вітчизняних ринків
Уряд готує формулу Уряд готує формулу "3+1" з митним союзом Роль людського капіталу в розвитку інноваційної діяльності Роль людського капіталу в розвитку інноваційної діяльності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Уряд до осені планує розробити схему реструктуризації та реорганізації Уряд до осені планує розробити схему реструктуризації та реорганізації "Нафтогазу" Підприємницькі університети в інфраструктурі інноваційного розвитку національної економіки Підприємницькі університети в інфраструктурі інноваційного розвитку національної економіки ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Кабмін дав Львову 8,7 мільйона на цирк Кабмін дав Львову 8,7 мільйона на цирк Наукова й інноваційна діяльність: співвідношення і взаємодія Наукова й інноваційна діяльність: співвідношення і взаємодія Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Як байка, так і життя ціниться не за довжину, а за зміст.

Сенека
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті