Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 08:23 | London, Apr 25 06:23 | New York, Apr 25 02:23
Shanghai, Apr 25 14:23 | Tokyo, Apr 25 15:23 | Sydney, Apr 25 17:23

У Києві з 1 березня на 10% подорожчає холодна вода

У Києві з 1 березня на 10% подорожчає холодна вода
Рейтинг: 0
Голосів: 0




28 січня 2011 в 16:09 - Роман Зайцев


У Києві з 1 березня на 10% подорожчає холодна вода

Тарифи на холодну воду для мешканців Києва подорожчають з 1 березня на 10%. Про це заявив заступник глави КМДА Олександр Мазурчак.



"Тарифи подорожчають з 1 березня на 10% або приблизно на 30 копійок. Завтра з‘явиться розпорядження - тариф буде вводитися з 1 березня", - сказав чиновник.

За словами Мазурчака, таке рішення було прийняте у зв‘язку з відповідною постановою НКРЕ.

У зв‘язку з тим, що тарифи вступлять в силу з 1 березня, а не з 1 лютого виникне борг по компенсації різниці у тарифах, але міська влада буде просити уряд компенсувати цю різницю за рахунок коштів державного бюджету.

"Так, необхідна компенсація. Вона виникне, тому що встановлені тарифи НКРЕ з 1 січня, а ми вводимо з 1 березня. Це може бути близько 200 мільйонів. Вона (ця сума) не передбачена у міському бюджеті і ми будемо звертатися до Кабінету міністрів з проханням врахувати цю суму як різницю в тарифах з державного бюджету за січень і лютий", - сказав він.

Мазурчак пояснив, що різниця в тарифах виникає через те, що НКРЕ затверджує тариф з одного числа, а міська влада змушена прийняти рішення після публікації й обговорення за місяць до введення тарифу.

Як відомо, раніше Київська міська державна адміністрація підвищила тарифи на централізоване опалення і гаряче водопостачання для населення на 24,9-28,9% з лютого 2011 року.

Услід за цим НКРЕ підвищила тарифи для населення на електроенергію на 30% з 1 лютого 2011 року.

У Києві з 1 березня на 10% подорожчає холодна вода


Новини Статті Аналітика
Вартість медичних страховок для українських туристів подорожчала Вартість медичних страховок для українських туристів подорожчала Дорогоцінні метали дорожчають і будуть дорожчати Дорогоцінні метали дорожчають і будуть дорожчати Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Київ позичить 300 мільйонів, щоб віддати борги за 2004 рік Київ позичить 300 мільйонів, щоб віддати борги за 2004 рік Золото на міжнародних ринках продовжує стабільно і довгостроково дорожчати Золото на міжнародних ринках продовжує стабільно і довгостроково дорожчати ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Київ втратив можливість призначати одного з директорів-розпорядників ЄБРР Київ втратив можливість призначати одного з директорів-розпорядників ЄБРР Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
"Газпром" допускає подорожчання газу для Європи Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Підготовка функціонерів до Євро-2012 коштуватиме Києву 18 мільйонів Підготовка функціонерів до Євро-2012 коштуватиме Києву 18 мільйонів Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті