Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 19 21:28 | London, Apr 19 19:28 | New York, Apr 19 15:28
Shanghai, Apr 20 03:28 | Tokyo, Apr 20 04:28 | Sydney, Apr 20 06:28

У Кримських санаторіїв хочуть відібрати частину пляжів

У Кримських санаторіїв хочуть відібрати частину пляжів




25 січня 2011 в 15:14 - Ілона Чіркова


У Кримських санаторіїв хочуть відібрати частину пляжів

Міністерство курортів і туризму Криму має намір провести інвентаризацію всіх кримських пляжів і проаналізувати ефективність їх використання.



У коментарі міністр курортів і туризму Криму Олександр Лієв уточнив, що якщо буде виявлена неефективність використання пляжів санаторіїв, території будуть передані громаді для загального користування.

Міністр  зазначив, що у деяких санаторіїв пляжі розраховані, наприклад, на 800 місць, а їх існує всього 200. Отже, в такій великій території цей санаторій не потребує і використовувати її за призначенням не може.

Він зробив висновок, що інвентаризація пляжних територій дозволить визначити, які саме пляжі повинні бути повернуті громаді, тобто у спільне користування туристів.

Постійна комісія Верховної Ради Криму з рекреаційного, санаторно-курортного комплексів і туризму запропонувала заборонити місцевій владі вимагати безкоштовного пропуску туристів на пляжі здравниць, в той час як комунальні пляжі знаходяться в незадовільному стані.

У Кримських санаторіїв хочуть відібрати частину пляжів


Новини Статті Аналітика
Українці не можуть продати будинки в Криму через відсутність попиту - ріелтори Українці не можуть продати будинки в Криму через відсутність попиту - ріелтори Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
ЄС дасть 12 мільйонів євро на розвиток Криму ЄС дасть 12 мільйонів євро на розвиток Криму Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
На будівництво і ремонт доріг Криму передбачено 250 млн грн. На будівництво і ремонт доріг Криму передбачено 250 млн грн. Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Колесніков хоче на західному березі Криму створити аналог Анталії Колесніков хоче на західному березі Криму створити аналог Анталії У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Крим мріє про 20 мільйонів туристів щороку Крим мріє про 20 мільйонів туристів щороку Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті