Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 20 00:55 | London, Apr 19 22:55 | New York, Apr 19 18:55
Shanghai, Apr 20 06:55 | Tokyo, Apr 20 07:55 | Sydney, Apr 20 09:55

Тігіпко вважає, що працювати до смерті абсолютно конституційно

Тігіпко вважає, що працювати до смерті абсолютно конституційно




21 січня 2011 в 15:47 - Роман Зайцев


Тігіпко вважає, що працювати до смерті абсолютно конституційно

Віце-прем'єр - міністр соціальної політики Сергій Тігіпко вважає, що підвищення пенсійного віку не суперечить Конституції.



Про це він сказав у ході телефонної лінії, текст якої опублікований в урядовій газеті "Урядовий кур'єр", повідомляє агентство "Українські новини".

"За висновками юристів Кабінету міністрів і міністерств, ніяких порушень тут нема", - сказав він, відповідаючи на запитання, чи не суперечить Конституції підвищення пенсійного віку.

Тігіпко в черговий раз зазначив, що без підвищення пенсійного віку й проведення пенсійної реформи забезпечити стабільні виплати пенсіонерам буде дуже складно.

Крім того, він підкреслив необхідність зміни ставлення працюючих до необхідності відрахування внесків у Пенсійний фонд і тіньової зарплати.

Як повідомлялося, Тігіпко прогнозує введення пенсійної реформи до квітня 2011 року.

Віце-прем'єр допускає, що в 2011 році дефіцит Пенсійного фонду становитиме 17-20 млрд. гривень.

У грудні 2010 року прем'єр-міністр Микола Азаров допускав відмову від підвищення пенсійного віку за підсумками суспільного обговорення пенсійної реформи.

Тігіпко вважає, що працювати до смерті абсолютно конституційно


Новини Статті Аналітика
МВФ дасть третій транш тільки після пенсійної реформи і тарифів на газ МВФ дасть третій транш тільки після пенсійної реформи і тарифів на газ МВФ дозволив почекати з підняттям цін на газ в обмін на Пенсійну реформу МВФ дозволив почекати з підняттям цін на газ в обмін на Пенсійну реформу Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Тігіпко каже, що Україна не повернеться до спрощеного оподаткування Тігіпко каже, що Україна не повернеться до спрощеного оподаткування Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Тігіпко думає, що рівень інфляції на кінець 2011 р. складе 8,9% Тігіпко думає, що рівень інфляції на кінець 2011 р. складе 8,9% Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
У травні презентують зміни до Податкового кодексу У травні презентують зміни до Податкового кодексу Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Тігіпко чекає траншів від МВФ вже в липні Тігіпко чекає траншів від МВФ вже в липні У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті