Інвестиції.орг

Kyiv, Mar 19 07:17 | London, Mar 19 05:17 | New York, Mar 19 01:17
Shanghai, Mar 19 13:17 | Tokyo, Mar 19 14:17 | Sydney, Mar 19 16:17

Тігіпко обіцяє бездефіцитний "Нафтогаз" і Пенсійний фонд

Тігіпко обіцяє бездефіцитний "Нафтогаз" і Пенсійний фонд




29 березня 2011 в 12:20 - Роман Зайцев


Тігіпко обіцяє бездефіцитний "Нафтогаз" і Пенсійний фонд

Віце-прем'єр Сергій Тігіпко обіцяє, що до 2012 року бюджет НАК "Нафтогаз України" стане бездефіцитним. Про це він сказав у вівторок під час круглого столу, присвяченого впровадженню економічних реформ.



За словами Тігіпка, у влади існує кілька пріоритетів щодо консолідації державних фінансів.

"Перше завдання - це зменшення дефіциту НАК "Нафтогазу". Ми це вже зробили, а у 2012 році ми плануємо вийти на бездефіцитний НАК "Нафтогаз", - заявив віце-прем‘єр.

Крім того, за словами Тігіпка, з 1 січня 2013 року почнеться другий етап пенсійної реформи.

Він висловив сподівання, що до цього часу "Пенсійний фонд буде бездефіцитним".


За словами Тігіпка, це можна було б зробити вже зараз, якби з Пенсійного фонду було знято додаткове фінансове навантаження, зокрема, доплати до мінімальних пенсій.

"Ми може витратити на роз‘яснювальну роботу місяць-два, але все одно пенсійну реформу потрібно приймати", - наголосив він.

"І проблема навіть не в тому, що таким чином ми зменшимо дефіцит бюджету, а головне в тому, що ми таким чином подолаємо бідність у колі пенсіонерів. Адже всі дослідження показують, що у нас більше 60% пенсіонерів отримують пенсію менше 1000 гривень", - сказав віце-прем‘єр.

"Тому без значних реформістських кроків у пенсійній сфері ми не зможемо вирішати це питання", - наголосив він.

Тігіпко обіцяє бездефіцитний "Нафтогаз" і Пенсійний фонд


Новини Статті Аналітика
Присяжнюк популяризує серед фермерів холодильники Присяжнюк популяризує серед фермерів холодильники Уряд хоче корпоратизувати підприємства авіабудування для підвищення конкуренції Уряд хоче корпоратизувати підприємства авіабудування для підвищення конкуренції Огляд українських ринків за 04.02.2011. Підсумки тижня Огляд українських ринків за 04.02.2011. Підсумки тижня
Уряд Білорусі повернув державне регулювання цін на ряд продуктів Уряд Білорусі повернув державне регулювання цін на ряд продуктів В Україні можуть ввести квоти на імпорт автомобілів В Україні можуть ввести квоти на імпорт автомобілів Огляд українських ринків за 31.01.2011.Світова кон’юнктура визначає динаміку вітчизняних ринків Огляд українських ринків за 31.01.2011.Світова кон’юнктура визначає динаміку вітчизняних ринків
Уряд готує формулу Уряд готує формулу "3+1" з митним союзом Виселяти українців із власного житла можуть тепер навіть у разі Виселяти українців із власного житла можуть тепер навіть у разі "суспільних потреб" Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
"Нафтогаз України" продав ОВДП на 5 млрд грн "Дельта банку" 10 найбільших збитків акціонерів British Petroleum 10 найбільших збитків акціонерів British Petroleum ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Уряд до осені планує розробити схему реструктуризації та реорганізації Уряд до осені планує розробити схему реструктуризації та реорганізації "Нафтогазу" Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Як байка, так і життя ціниться не за довжину, а за зміст.

Сенека
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті