Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 00:37 | London, Apr 24 22:37 | New York, Apr 24 18:37
Shanghai, Apr 25 06:37 | Tokyo, Apr 25 07:37 | Sydney, Apr 25 09:37

Тігіпко хоче переробити законопроект про пенсійну реформу

Тігіпко хоче переробити законопроект про пенсійну реформу




1 лютого 2011 в 08:19 - Роман Зайцев


Тігіпко хоче переробити законопроект про пенсійну реформу

Віце-прем'єр-міністр, міністр соціальної політики Сергій Тігіпко має намір просити Кабінет міністрів відкликати з Верховної ради законопроект про пенсійну реформу для його доопрацювання.



Про це він сказав ході зборів представників профспілкових організацій усіх рівнів, повідомляють "Українські новини".

"16 лютого у нас обговорення у Верховній раді пенсійної реформи. До цього часу я буду вносити пропозицію Кабінету міністрів відкликати закон і з урахуванням громадських обговорень внести наступний закон", - сказав Тігіпко.

При цьому він додав, що такий крок дозволить врахувати всі ті пропозиції, які надійшли в ході обговорення законопроекту.

За його словами, на даний момент близько 10 пропозицій враховано і проходять обговорення.

"Ми б хотіли відразу після обговорення у парламенті ухвалити закон у першому читанні", - сказав Тігіпко.

Віце-прем‘єр розраховує, що законопроект про пенсійну реформу буде прийнятий в березні.

13 грудня 2010 року в Верховній раді був зареєстрований законопроект № 7455 "Про заходи щодо законодавчого забезпечення реформування пенсійної системи".

21 грудня Міністерство соціальної політики винесло на громадське обговорення цей документ.

Ним, зокрема, пропонується збільшити пенсійний вік для жінок з 55 до 60 років.

Тігіпко вважає впроваджувану України пенсійну реформу більш м‘якою в порівнянні з пенсійними реформами, реалізованими в Іспанії, Франції, Греції, Португалії.

Тігіпко хоче переробити законопроект про пенсійну реформу


Новини Статті Аналітика
Янукович полегшив відкриття бізнесу Янукович полегшив відкриття бізнесу Верховна рада спростила правила для девелоперів Верховна рада спростила правила для девелоперів Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
МВФ дасть третій транш тільки після пенсійної реформи і тарифів на газ МВФ дасть третій транш тільки після пенсійної реформи і тарифів на газ МВФ дозволив почекати з підняттям цін на газ в обмін на Пенсійну реформу МВФ дозволив почекати з підняттям цін на газ в обмін на Пенсійну реформу ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Тігіпко каже, що Україна не повернеться до спрощеного оподаткування Тігіпко каже, що Україна не повернеться до спрощеного оподаткування Виселяти українців із власного житла можуть тепер навіть у разі Виселяти українців із власного житла можуть тепер навіть у разі "суспільних потреб" Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Тігіпко думає, що рівень інфляції на кінець 2011 р. складе 8,9% Тігіпко думає, що рівень інфляції на кінець 2011 р. складе 8,9% Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Держава хоче одноосібно грати з українцями в азартні ігри Держава хоче одноосібно грати з українцями в азартні ігри Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Світ належить оптимістам, песимісти – тільки глядачі.

Ф.Гізо
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті