Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 20 02:14 | London, Apr 20 00:14 | New York, Apr 19 20:14
Shanghai, Apr 20 08:14 | Tokyo, Apr 20 09:14 | Sydney, Apr 20 11:14

Суд захистив Коломойського від фінансових зазіхань ФДМУ



25 січня 2011 в 16:42 - Ілона Чіркова


Суд захистив Коломойського від фінансових зазіхань ФДМУ

Господарський суд області відмовив Фондові держмайна України у задоволенні позову про стягнення до державної казни з ВАТ "Нафтохімік Прикарпаття" дивідендів за 2005 і 2006 роки в розмірі 8,3 млн. грн.



ФДМ України, нагадаємо, належить 26 % акцій "Нафтохіміка Прикарпаття". Однак контролює підприємство група "Приват" Ігоря Коломойського.

Варто зазначити, що судові перипетії довкола дивідендів мають уже тривалу історію та цікаві особливості. Вперше ФДМУ звернувся до Господарського суду Івано-Франківщини ще в 2008 році. і тоді, 25 березня, позов Фонду було задоволено.

Але 5 грудня 2008 р. Львівський апеляційний господарський суд своєю постановою відмінив це рішення суду нижчої інстанції. Проте згодом Вищий господарський суд України відмінив постанову львівських суддів та залишив у силі вердикт Господарського суду області.

Новий поворот у справі про дивіденди "Нафтохіміка Прикарпаття" заклав зустрічний позов, поданий ТзОВ "інвестиційна компанія "Бізнес-інвест", яка також контролює акціонерне товариство і, на переконання експертів, так само є пов’язаною з групою "Приват".

Цього разу Господарський суд області відмовив ФДМУ у задоволенні позову щодо стягнення дивідендів на користь держави.

Суд захистив Коломойського від фінансових зазіхань ФДМУ


Новини Статті Аналітика
ФДМУ продає 37,6% акцій ФДМУ продає 37,6% акцій "Львівської вугільної компанії" "Одеса-Броди" може почати працювати на Коломойського Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
ФДМУ списав пакет акцій ФДМУ списав пакет акцій "Укртелекому" на рахунок "ЕСУ" Як можуть вплинути європейські авіакомпанії на українські? Як можуть вплинути європейські авіакомпанії на українські? ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
ФДМУ хоче продавати пiдприємства дешевше ніж на попередніх аукціонах ФДМУ хоче продавати пiдприємства дешевше ніж на попередніх аукціонах Коломойський придбав ще одну авіакомпанію Коломойський придбав ще одну авіакомпанію Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Кабмін вирішив передати ФДМУ пакети акцій 11 енергокомпаній для продажу Кабмін вирішив передати ФДМУ пакети акцій 11 енергокомпаній для продажу Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
ФДМУ продає майно двох ГЕС ФДМУ продає майно двох ГЕС Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті