Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 23 14:07 | London, Apr 23 12:07 | New York, Apr 23 08:07
Shanghai, Apr 23 20:07 | Tokyo, Apr 23 21:07 | Sydney, Apr 23 23:07

Рішення про Херсонський державний завод "Паллада" визнали незаконним



20 грудня 2010 в 07:28 - Ілона Чіркова


Рішення про Херсонський державний завод "Паллада" визнали незаконним

Стало відомо, що Київський апеляційний адміністративний суд визнав незаконним рішення Кабінету міністрів про продаж підприємства оборонно-промислового комплексу Херсонського державного заводу "Паллада".



Як повідомляє прес-служба Генеральної прокуратури, суд визнав обгрунтованими доводи Генпрокуратури щодо незаконності розпорядження Кабміну від 22 лютого 2008 367-р у частині продажу підприємства оборонно-промислового комплексу заводу "Паллада".

У березні 2008 року Фонд держмайна (ФДМ) визначив 9 найпривабливіших для інвесторів українських держпідприємств. При цьому за даними ФДМ, 6 потенційних українських інвесторів зацікавилися ДП "Завод "Паллада ".

Державне підприємство "Херсонський завод "Паллада" заснований в 1936 році під назвою "Докстрой", в 1977 році увійшов до складу Херсонського суднобудівного виробничого об'єднання як самостійний структурний підрозділ. Свою нинішню назву, повну юридичну і господарську самостійність ХДЗ "Паллада" отримав в 1998 році.

Рішення про Херсонський державний завод "Паллада" визнали незаконним


Новини Статті Аналітика
"Донецьксталь" обіцяє судитися з ДКЦПФР через призупинку обігу акцій Імпортери нафтопродуктів будуть судитися з Мінекономрозвитку Імпортери нафтопродуктів будуть судитися з Мінекономрозвитку Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Уряд готує формулу Уряд готує формулу "3+1" з митним союзом Потенційність підробки від Christie’s Потенційність підробки від Christie’s ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Кабмін дав Львову 8,7 мільйона на цирк Кабмін дав Львову 8,7 мільйона на цирк Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Кабмін дозволив Кабмін дозволив "Укренерго" позичити 175 мільйонів Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Shell оскаржує в суді штраф на 25 мільйонів Shell оскаржує в суді штраф на 25 мільйонів Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Успіх спочатку вимагає десять часткою зусиль, щоб отримати одну частку результату. Після того, як Ви впораєтеся з цим - станете постійно отримує десять часткою результату при одній частці зусиль.

Чарльз Гивенс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті