Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 24 22:05 | London, Apr 24 20:05 | New York, Apr 24 16:05
Shanghai, Apr 25 04:05 | Tokyo, Apr 25 05:05 | Sydney, Apr 25 07:05

Профспілки вимагатимуть в Азарова розірвати стосунки з МВФ

Профспілки вимагатимуть в Азарова розірвати стосунки з МВФ
Рейтинг: 0
Голосів: 0




18 лютого 2011 в 07:44 - Роман Зайцев


Профспілки вимагатимуть в Азарова розірвати стосунки з МВФ

Профспілки вимагатимуть припинення співпраці України з Міжнародним валютним фондом у разі, якщо він наполягатиме на збільшенні пенсійного віку для жінок.



Про це заявив заступник голови Федерації профспілок Сергій Українець у середу під час парламентських слухань з питань реформування пенсійної системи, повідомляє агентство "УНІАН".

"Якщо МВФ і надалі розвиватиме таку активність (у питанні підвищення пенсійного віку для жінок), профспілки будуть змушені розгорнути публічну кампанію за припинення співпраці з такою організацією", - сказав він.

Можливість стабілізації ситуації щодо пенсійного забезпечення представник профспілок бачить у підвищенні заробітної плати.

За його словами, є три ресурси для стабілізації пенсійної системи.

Перший - виведення з тіні 120 млрд. гривень заробітної платні, що забезпечить додаткові надходження до бюджету Пенсійного фонду на рівні 40 млрд. гривень. Другий - забезпечення зайнятості 5-7 млн. осіб, які не мають нормально оплачуваної роботи.

"Кожний мільйон зайнятих додасть ПФ ще 10 млрд. гривень", - відзначив Українець.

І третій ресурс, за його словами, полягає в тому, щоб спонукати бізнес повністю розраховуватися з найнятими робітниками.

Заступник голови ФПУ також підкреслив, що причиною підвищення пенсійного віку в інших країнах є нестача працівників.

Як повідомлялося, Україна узяла зобов‘язання перед Міжнародним валютним фондом поступово підвищити пенсійний вік для жінок з 55 до 60 років.

Як наголошується у Меморандумі між українською владою і МВФ, із метою розв‘язання структурних проблем в існуючій пенсійній системі, зменшення дефіциту Пенсійного фонду керівництво держави узяло на себе зобов‘язання розробити закон, ухвалення якого, зокрема, передбачатиме поступове збільшення пенсійного віку для жінок з 55 до 60 років - на 6 місяців щороку, починаючи з 2010 року.

Профспілки вимагатимуть в Азарова розірвати стосунки з МВФ


Новини Статті Аналітика
Євросоюз може відмовити Україні в кредиті через МВФ Євросоюз може відмовити Україні в кредиті через МВФ МВФ дозволив почекати з підняттям цін на газ в обмін на Пенсійну реформу МВФ дозволив почекати з підняттям цін на газ в обмін на Пенсійну реформу Підсумки понеділка від інтернет-брокера iTrader Підсумки понеділка від інтернет-брокера iTrader
МВФ не має наміру припиняти допомогу Греції МВФ не має наміру припиняти допомогу Греції 10 найбільших збитків акціонерів British Petroleum 10 найбільших збитків акціонерів British Petroleum Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Греція може не отримати наступного траншу фінансової допомоги від МВФ Греція може не отримати наступного траншу фінансової допомоги від МВФ МВФ на шляху до реформування МВФ на шляху до реформування ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Сербія хоче попросити у МВФ допомоги у 1 мільярд євро Сербія хоче попросити у МВФ допомоги у 1 мільярд євро Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Янукович каже, що Україна має намір продовжити співпрацю з МВФ Янукович каже, що Україна має намір продовжити співпрацю з МВФ Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Світ належить оптимістам, песимісти – тільки глядачі.

Ф.Гізо
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті